Konference

Arbejdslivet i forandring – årets arbejdslivskonference

Årets arbejdslivskonference
Dato: 19. april 2023
Adresse: Hotel Mariott, Kalvebod Brygg 5, 1560 København K
Tidspunkt: Kl. 08.45 - 16.00 (morgenmad fra kl. 08.00)

KR. 3.996,-

ekskl. moms
  • Ved køb af kursus billet er tilmeldingen bindende, men hos LearnX har du mulighed for at skifte navnet på deltageren, hvis du selv bliver forhindret.

Arbejdslivet i forandring

Årets arbejdslivskonference indhegner de tendenser vi så allerede før pandemien, og som vil accelerere i årene fremover. Hvis organisationer og virksomheder skal kunne tiltrække og fastholde dygtige medarbejdere, så skal de tilbyde et arbejdsliv der er værd at leve, præget af et meningsgivende samarbejde om kerneopgaven – det er ikke længere acceptabelt med en plads, en løncheck og et klap i røven.

Jon.dk og LearnX har i samarbejde samlet en stribe af landets førende eksperter og forfattere når det kommer til det at drive en god og succesfuld arbejdsplads. Hånd i hånd med den faglige inspiration vil du blive mødt af en række cases; danske arbejdspladser der har brudt med strømmen og gået utraditionelle veje for at nå usædvanlige resultater.

Du kan se frem til

Antropolog, forfatter og samfundsanalytiker Dennis Nørmark, der vil male os et billede af samfundet anno 2022. Var de utilfredse skolelærere og sygeplejesker blot first movers i en større opsigelsesbølge som vi ser den i USA? Hvilke krav vil ledere blive mødt med i årene fremover, ikke kun fra de meningshungrende unge generationer, men også fra de ældre generationer der i stigende grad ser skævt til hamsterhjulet.

Erhvervssociolog og forfatter Rikke Østergaard gør op med den gængse opfattelse af stress, der langt oftere handler om dårlig stemning på arbejdspladsen end for højt arbejdspres. Hendes bog om følelsesforurening på jobbet – ”Vi havde en fest på arbejdet, men så kom Preben” – blev en af de mest omtalte efter udgivelsen i starten af 2021.

Parterapeut, klinisk sexolog og forfatter Maj Wismann sætter arbejdslivet ind i en familiemæssig kontekst og viser os hvordan karriere og et skønt parforhold ikke bør være modsætninger. Vi skal være bedre til at passe på hinanden er Majs budskab til både par og arbejdspladser.

Ledelsesrådgiver Mads Qwist er ekspert i menneskets mentale design og i det indre og personlige lederskab, og han anlægger et helhedssyn på liv og karriere. Mads sigter således i rådgivning og foredrag på at hjælpe mennesker forløse deres fulde potentiale hånd i hånd med opnåelsen af et mere harmonisk arbejds- og privatliv.

Centerleder Ann-Christina Matzen Andreasen vil tage os med på den rejse Job, Aktivitets- & Kompetencecenteret – JAC – i Gentofte kommune har været igennem, på vej til at blive Danmarks Bedste Arbejdsplads to år i træk. Hos JAC driver de med egne ord en 90% lederløs organisation, hvor deres medarbejderteams selv tilrettelægger deres arbejdsdag, ligesom de er med når der ansættes nye kolleger, udvikles strategier – og forhandles løn.

I over 5 år har IIH Nordic kørt et eksperiment med 4-dages arbejdsuge, og undervejs har de også transformeret hele måden de driver virksomhed på.  Stifter og direktør Henrik Stenmann går forbi flosklerne og viser hvordan de konkret har fået en 4-dages uge til at fungere, til stor glæde for medarbejderne.

Hos entreprenørvirksomheden BASE Erhverv – endnu en af Danmarks Bedste Arbejdspladser – bygger de domiciler, butikker og andet til erhverslivet. CEO Klaus Rønslev praktiseret det han kalder fødderne-op-på-bordet-ledelse, og han fokuserer på at tiltrække dygtige medarbejdere der evner en vis grad af selvledelse.

I nu 13 år har alle medarbejdere hos ITW GSE ved Odense dagligt løbet, cyklet, styrketrænet eller gået en rask tur i arbejdstiden, inden frokostpausen. General Manager Henrik Olsson var med til at lancere motion i arbejdstiden som et tre-måneders forsøg, et forsøg der har hængt ved. Bliv inspireret af en jordnær case og få pulsen op.

GoLearn eksemplificerer et lille stykke af Silicon Valley i Danmark. StartUp’en har nu over 1200 virksomhedskunder og 155.000 brugere, og deres bibliotek tilbyder 2400+ egenproducerede videoer i deres e-læringskurser. Hør om en kultur præget af arbejdsglæde og højt humør, og om hvorfor det var en god ide at hive hele firmaet til Spanien på en workation i 2021.

Dagens vært og konferencier er arbejdsglædeekspert, forfatter og foredragsholder Jon Kjær Nielsen. Jon har i karrieren besøgt over 1000 arbejdspladser og denne dag er hans opgave at skabe en rød tråd igennem de mange indlæg og indlagte debatter. Jon arbejder efter missionen, at arbejdet skal være noget medarbejderne holder af, ikke bare holder ud. Det er til den mission at årets konference skal bidrage.

Hos Hotel Mariott har de taget sig af forplejningen hele dagen. Vi starter med let morgenmad, og efter formiddagens program serveres der lækker frokost i tilstødende lokaler. Dagen igennem vil der være kaffe, te, frugt og eftermiddagen byder på lidt til den søde tand.

Vi byder indenfor fra kl. 8, med konference start 8:45. Kl. 16 siger vi tak for i dag.

Ved fakturakøb skal du klikke på bestil billet og under trin 2 klikke på fanebladet “Faktura til CVR-nr” og udfylde dine kundeoplysninger samt evt. EAN..

Vær opmærksom på følgende:

  • Veganer, vegetar eller glutenallergi? Vi kan desværre ikke efterkomme alle særønsker til forplejning, men vi gør gerne et forsøg, hvis du kontakter os senest 14 dage før arrangementet skal afholdes.
  • Købte billetter kan ikke refunderes eller ombyttes.
  • Programmet til konferencen er vejledende, og der kan forekomme ændringer.

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte LearnX på 89 87 50 50 eller salg@learnx.dk.