InspireX 2023 – om ledelse, motivation og forandringer

Dato: 28. februar 2023
Adresse: Hermans - Tivoli Friheden, Skovbrynet 5, 8000 Aarhus C
Tidspunkt: Kl. 08.45 - 16.00

KR. 3.495,-

ekskl. moms

Oplev en inspirerende dag i Aarhus med seks fantastiske oplæg om ledelse, motivation og forandringer. Mød nogle af landets bedste oplægsholdere, der er klar til at give dig og dine kollegaer ny energi, stof til eftertanke og inspiration til at øge dine personlige kompetencer.

Glæd jer til:

Håndboldlandstræner NIKOLAJ JACOBSEN giver jer et unikt indblik i, hvad der skal til for at præstere og skabe resultater. I et spændende interview fortæller han om vejen til succes, og de udfordringer som dukker op, når man skal have et team til at samarbejde og kommunikere.

Bestyrelsesformand og erhvervsleder STINE BOSSE er klar med et inspirerende oplæg om balance i ledelse, og de udfordringer, der møder den moderne leder og den engagerede medarbejde. Stine er tidligere koncernchef i Nordens største forsikringsselskab, og har haft fremtrædende bestyrelsesposter i landets største virksomheder.

Den tidligere cykelrytter JENS VOIGT er klar med et underholdende oplæg om motivation og vindermentalitet. Jens Voigt var i mange år en del af Bjarne Riis’ succesfulde stjernehold – og i dette sjove foredrag, deler den tyske humørbombe ud af sine erfaringer fra sin imponerende cykelkarriere.

Overlæge og professor BENTE KLARLUND PEDERSEN er klar med et forrygende foredrag om sundhed og trivsel. Bente Klarlund Pedersen er en af Danmarks førende eksperter indenfor sundhed, og forfatter til mere end 650 videnskabelige artikler og bøger, bl.a. bestsellerbogen “Yngre med Årene” fra 2020.

Psykologiprofessor SVEND BRINKMANN, er klar med nye underholdende observationer og skarpe betragtninger. Denne gang i et forsvar for det tankefulde liv i en tankeløs tid. Vi skal tænke bedre, ikke mindre – et oplæg der baseret på Svend Brinkmann seneste bog “Tænk” fra efteråret 2022.

Erhvervsleder og iværksætter JACOB RISGAARD fortæller i et ærligt og livsbekræftende oplæg, hvordan at han har fået succes, ved at tænke ud af boksen. På trods af, at hans barndom bød på børnehjem og udsmidning af skolen, står Jacob i spidsen for en række succesfulde virksomheder. Han har flere gange brændt fingrene på forretninger, og stod som ganske ung med en gæld på over en million kroner pga. en fejlslagen forretning. Bliv inspireret af hans vilde historie – og få mod til at gøre dét, som andre ikke tør.

Vi tager os selvfølgelig af forplejningen hele dagen.

Morgenmad: Croissanter
Frokost: Lækker tapasbuffet
Eftermiddag: Kage
Hele dagen serverer vi kaffe, te, vand og sodavand.

08.00  Ankomst – med croissanter, kaffe og te
08.45  Velkommen til InspireX 2023
08.50  NIKOLAJ JACOBSEN: Vejen til succes
09.35  STINE BOSSE: Balance i ledelse
10.20  Interview med STINE BOSSE
10.30  Pause
10.50  JENS VOIGT: Motivation og vindermentalitet
11.35  Interview med JENS VOIGT
11.45  Pause med frokost 
12.45  BENTE KLARLUND PEDERSEN: Yngre med årene – om sundhed og trivsel
13.30  SVEND BRINKMANN: Tænk – et forsvar for det tankefulde liv i en tankeløs tid
14.15  Pause
14.45  Interview med BENTE KLARLUND PEDERSEN og SVEND BRINKMANN
15.15  JACOB RISGAARD: Fra 75% fravær til 100% succes
16.00  Tak for i dag

Ved fakturakøb skal du klikke på bestil billet og under trin 2 klikke på fanebladet “Faktura til CVR-nr” og udfylde dine kundeoplysninger samt evt. EAN.

Vær opmærksom på følgende:

  • Der er adgang til Hermans gennem hovedindgangen til Tivoli Friheden.
  • Tivoli Friheden er placeret få kilometer fra Aarhus Banegård i den smukke Marselisborgskov. Der er 600 gratis parkeringspladser og nemme tilkørselsforhold til og fra motorvejen. Du kan læse mere om de øvrige parkeringsforhold her: https://friheden.dk/parkering/
  • Veganer, vegetar eller glutenallergi? Til dette arrangement kan vi desværre ikke efterkomme særønsker til forplejning. I er velkommen til at medbringe jeres egen mad eller selv finde alternative løsninger.
  • Købte billetter kan ikke refunderes eller ombyttes.
  • Programmet er vejledende, og der kan forekomme ændringer.

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte LearnX på tlf. 8987 5050 eller salg@learnx.dk.