Forandringer | Motivation

KICK OFF DAGEN – om det gode arbejdsliv

Dato: 7. februar 2023
Adresse: Hermans - Tivoli Friheden, Skovbrynet 5, 8000 Aarhus C
Tidspunkt: Kl. 08.45 - 15.10

KR. 1.095,-

ekskl. moms

Oplev en underholdende dag på Hermans, Tivoli Friheden i Aarhus med fem fantastiske foredrag om motivation og forandringer. Mød nogle af landets bedste foredragsholdere, der er klar til at give dig og dine kollegaer ny energi, stof til eftertanke og inspiration til at øge jeres trivsel og arbejdsglæde.

Glæd jer til:

Erhvervspsykolog Jacob Palmqvist er klar med en energifyldt foredrag om kommunikation på arbejdspladsen. Jacob vil udfordre jeres gamle vaner og adfærdsmønstre og styrke jeres kommunikationsteknikker.

Ledelsesrådgiver Pia Hauge er klar med et inspirerende foredrag om effektivitet på arbejdspladsen. Hvordan kan man blive mere effektiv ved at holde flere pauser? Foredraget er baseret på bogen ”Kontorkoma – fra støj til fordybelse i dit arbejde”

Forskningstalentet Nicklas Brendborg er klar med tankevækkende foredrag om sundhed – og hvordan at vi kan leve længere. Nicklas er et af landets mest lovende unge talenter inden for bioteknologi og forfatter til den populære bestseller “Gopler ældes baglæns”.

Sociolog og bestsellerforfatter Anette Prehn er klar med et forrygende foredrag om vaner og forandringer. Få værktøjerne til at gøre forandringsparathed til en god vane og bliv klogere på din hjernes spilleregler. Hvordan styrker man sit mentale beredskab, og gør hjernen til en medspiller fremfor en modspiller?

TV-vært Clement Kjærsgaard er klar med et underholdende og anderledes foredrag om hvorfor at forandring er så svært. Clement er blevet udnævnt som Danmarks mest magtfulde journalist, og har i den forbindelse modtaget Berlingskes Journalistpris, Publicistprisen og vundet flere TV-priser.

Vi tager os selvfølgelig af forplejningen i løbet af dagen med god mad lige fra morgenstunden.

Morgenmad: Croissanter, kaffe og te
Frokost: En lækker tapasbuffet
Eftermiddag: Kage

PROGRAM:
08.45  Ankomst – med kaffe, the og croissanter
09.30  Velkommen til KICK OFF DAGEN
09.35  JACOB PALMQVIST: Kommunikation – slå ørerne ud!
10.20  Pause
10.40  PIA HAUGE: Lav mindre og udret mere – om effektivitet på arbejdspladsen
11.25  Pause
11.45  NICKLAS BRENDBORG: Hvordan lever man længere? – om sundhed og videnskab
12.30  Pause med frokost
13.20  ANETTE PREHN: Forandringsparathed som vane – om hjernes spilleregler
14.05  Pause med kage
14.25  CLEMENT KJÆRSGAARD: Hvorfor er forandring så svært?
15.10  Tak for i dag

 

Ved fakturakøb skal du klikke på bestil billet og under trin 2 klikke på fanebladet “Faktura til CVR-nr” og udfylde dine kundeoplysninger samt evt. EAN.

Vær opmærksom på følgende:

  • Der er adgang til Hermans gennem hovedindgangen til Tivoli Friheden.
  • Tivoli Friheden er placeret få kilometer fra Aarhus Banegård i den smukke Marselisborgskov. Der er 600 gratis parkeringspladser og nemme tilkørselsforhold til og fra motorvejen. Du kan læse mere om de øvrige parkeringsforhold her: https://friheden.dk/parkering/
  • Veganer, vegetar eller glutenallergi? Til dette arrangement kan vi desværre ikke efterkomme særønsker til forplejning. I er velkommen til at medbringe jeres egen mad eller selv finde alternative løsninger.
  • Købte billetter kan ikke refunderes eller ombyttes.
  • Programmet er vejledende, og der kan forekomme ændringer.

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på kontakt@kickoffdagen.dk