Arbejdsglæde

KICK OFF DAGEN – om det gode arbejdsliv

Dato: 7. marts 2023
Adresse: Odense Teater, Jernbanegade 21, 5000 Odense C
Tidspunkt: Kl. 09.30 - 15.10

KR. 1.095,-

ekskl. moms

Oplev en underholdende dag i Odense Teater med fem fantastiske foredrag om motivation og arbejdsglæde. Mød nogle af landets bedste foredragsholdere, der er klar til at give dig og dine kollegaer ny energi, stof til eftertanke og inspiration til at øge jeres trivsel og arbejdsglæde.

Glæd jer til:

Ekspert i positiv psykologi RENÈ OEHLENSCHLÆGER er klar med et inspirerende foredrag om overskud, arbejdsglæde og trivsel, som gøre jer klogere på, hvordan at mennesker trives og præstere optimalt. Han er forfatter til bogen “Stærkere”, som handler om at håndtere sine styrker og svagheder.

Iværksætter MICHELLE HVIID er klar med et livsbekræftende foredrag om at leve livet – at finde sig selv og sin indre handlekraft. Michelle er en powerkvinde, der med vilje og råstyrke tager alle udfordringer med oprejst pande. Uanset om det gælder et omvæltende sygdomsforløb, en karriere med fart på eller kroppens egen viljestyrke, så forsøger hun altid at se det fra en positiv vinkel.

Psykolog og adfærdsekspert HENRIK TINGLEFF er klar med et underholdende foredrag om den menneskelige adfærd. Henrik giver jer et fascinerende indblik i mennesket som flokdyr, og forklare jer hvorfor, at kloge mennesker kan træffe så mange ukloge beslutninger?

Erhvervsleder og direktør METTE VILLEMOES PONTY er klar med et inspirerende foredrag om forandringer, og om hvordan man håndterer dem bedst.

Tidligere tv-vært og iværksætter MORTEN RESEN er klar med et underholdende foredrag om arbejdsglæde. I dette positive og ærlige foredrag serverer Morten en lang række idéer til, hvordan den enkelte medarbejder kan bidrage til at skabe en arbejdsplads præget af arbejdsglæde.

Vi tager os selvfølgelig af forplejningen i løbet af dagen med god mad lige fra morgenstunden.

Morgenmad: Croissanter, yoghurt, frugt, kaffe og te.
Frokost: Lunch-bag med oksefilet i tern, spinat, mandler og svampe. Pastasalat med kylling og pesto. Små kartofler vendt med tomat og urter. 2 slags ost med nødder og oliven. Hummus, hjemmebagt brød, frugt og vand.
Eftermiddag: Kage

PROGRAM:
08.45  Ankomst – med kaffe, te og croissanter
09.30  Velkommen til KICK OFF DAGEN
09.35  RENÈ OEHLENSCHLÆGER: Kom i godt humør, med vilje!
10.20  Pause
10.40  MICHELLE HVIID: Skru op for livet – og find jeres indre handlekraft
11.25  Pause
11.45  HENRIK TINGLEFF: Når flokdyret fejler – om menneskers adfærd 
12.30  Pause med frokost
13.20  METTE VILLEMOES PONTY: Hvordan skaber vi forandring? – og hvorfor er det så svært?
14.05  Pause med kage
14.25  MORTEN RESEN: Elsk dit arbejde!
15.10  Tak for i dag

Ved fakturakøb skal du klikke på bestil billet og under trin 2 klikke på fanebladet “Faktura til CVR-nr” og udfylde dine kundeoplysninger samt evt. EAN..

Vær opmærksom på følgende:

  • Veganer, vegetar eller glutenallergi? Vi kan ikke love, at vi kan efterkomme alle ønsker til forplejning, men vi gør gerne et forsøg, hvis du kontakter os senest 8 dage før arrangementet skal afholdes. Kontakt os på kontakt@kickoffdagen.dk. Vil I selv ud og finde mad, så ligger Odense Teater lige midt i Odense centrum, hvor der er mange spisemuligheder i nærheden.
  • Ankommer du i bil, henviser vi jer til de mange parkeringshuse der er i Odense centrum.
  • Købte billetter kan ikke refunderes eller ombyttes.
  • Programmet er vejledende, og der kan forekomme ændringer.

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på kontakt@kickoffdagen.dk