Motivation | Forandringer

KICK OFF DAGEN – om det gode arbejdsliv

Dato: 16. januar 2023
Adresse: Bremen Teater, Nyropsgade 39-41, 1602 København V
Tidspunkt: 08.30 - 15.15

KR. 1.095,-

ekskl. moms

Oplev en underholdende dag på Bremen Teater i København med fem fantastiske foredrag om motivation og forandringer. Mød nogle af landets bedste foredragsholdere, der er klar til at give dig og dine kollegaer ny energi, stof til eftertanke og inspiration til at øge jeres trivsel og arbejdsglæde.

Glæd jer til:

Erhvervspsykolog Jacob Palmqvist er klar med en energifyldt foredrag om kommunikation på arbejdspladsen. Jacob vil udfordre jeres gamle vaner og adfærdsmønstre og styrke jeres kommunikationsteknikker.

Ledelsesrådgiver Pia Hauge er klar med et inspirerende foredrag om effektivitet på arbejdspladsen. Hvordan kan man blive mere effektiv ved at holde flere pauser? Foredraget er baseret på bogen ”Kontorkoma – fra støj til fordybelse i dit arbejde”

Antropolog og forfatter DENNIS NØRMARK er klar med et tankevækkende foredrag om prioritering af arbejdsopgaver. Hør hvordan at vi kan undgå at drukne i møder, kontrol og dokumentationskrav. Med simple adfærdsændringer kan vi forhindre pseudoarbejde i at opstå, så vi for alvor kan komme tilbage til at lave det, som skaber værdi.

Sociolog og bestsellerforfatter Anette Prehn er klar med et forrygende foredrag om vaner og forandringer. Få værktøjerne til at gøre forandringsparathed til en god vane og bliv klogere på din hjernes spilleregler. Hvordan styrker man sit mentale beredskab, og gør hjernen til en medspiller fremfor en modspiller?

TV-vært Clement Kjærsgaard er klar med et underholdende og anderledes foredrag om hvorfor at forandring er så svært. Clement er blevet udnævnt som Danmarks mest magtfulde journalist, og har i den forbindelse modtaget Berlingskes Journalistpris, Publicistprisen og vundet flere TV-priser.

Vi tager os selvfølgelig af forplejningen i løbet af dagen med god mad lige fra morgenstunden.

Morgenmad: Croissanter, yoghurt, frugt, kaffe, te og juice.
Frokost: Lunch-bag med oksefilet i tern, spinat, mandler og svampe. Pastasalat med kylling og pesto. Små kartofler vendt med tomat og urter. 2 slags ost med nødder og oliven. Hummus, hjemmebagt brød, vand og sodavand.
Eftermiddag: Kage.

PROGRAM:
08.30  Ankomst – vi servere kaffe, te, juice og croissanter
09.15  Velkommen til KICK OFF DAGEN
09.20  JACOB PALMQVIST: Kommunikation – slå ørerne ud!
10.05  Pause
10.25  PIA HAUGE: Lav mindre og udret mere – om effektivitet på arbejdspladsen
11.10  Pause
11.30  NICKLAS BRENDBORG: Hvordan lever man længere? – om sundhed og videnskab
12.15  Pause med frokost
13.15  ANETTE PREHN: Forandringsparathed som vane – om hjernes spilleregler
14.00  Pause med kage
14.30  CLEMENT KJÆRSGAARD: Hvorfor er forandring så svært?
15.15  Tak for i dag

 

Ved fakturakøb skal du klikke på bestil billet og under trin 2 klikke på fanebladet “Faktura til CVR-nr” og udfylde dine kundeoplysninger samt evt. EAN..

Vær opmærksom på følgende:

  • Veganer, vegetar eller glutenallergi? Vi kan ikke love, at vi kan efterkomme alle ønsker til forplejning, men vi gør gerne et forsøg, hvis du kontakter os senest 8 dage før arrangementet skal afholdes, Kontakt os på kontakt@kickoffdagen.dk. Vil I selv ud og finde mad, så ligger Bremen Teater lige midt i København, hvor der er mange spisemuligheder i nærheden.
  • Ankommer du i bil, henviser teatret jer til Q-Park Vesterport som ligger 50 meter fra Bremen Teater og er et af Københavns største parkeringshuse.
  • Købte billetter kan ikke refunderes eller ombyttes.
  • Programmet er vejledende, og der kan forekomme ændringer.

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på kontakt@kickoffdagen.dk