Arbejdsglæde | Det gode arbejdsmiljø

KICK OFF DAGEN – om motivation og forandringer

Dato: 1. juni 2022
Adresse: Bremen Teater, Nyropsgade 39-41, 1602 København V
Tidspunkt: Kl. 08.30 - 15.15

KR. 1100,-

ekskl. moms

KICK OFF DAGEN – om samarbejde og arbejdsglæde i København

Oplev en underholdende dag med fem fantastiske foredrag. Vi har samlet fem af landets bedste foredragsholdere på Bremen Teater, som er klar til at give dig og dine kollegaer ny energi, stof til eftertanke og inspiration til at øge jeres trivsel og arbejdsglæde.

Glæd jer til at opleve:

Tidl. sportsdirektør og superliga-træner Troels Bech er klar med et inspirerende foredrag om vinderkultur på arbejdspladsen, hvor han sætter fokus på teamforståelse og teamspirit.

Erhvervssociolog Rikke Østergaard er klar med et tankevækkende foredrag om samarbejde og følelsesforurening – som er er baseret på bogen “Vi havde en fest på arbejdet, men så kom Preben”.

Tidl. tv-vært Thomas Mygind er klar med et underholdende foredrag om motivation og forandringer. Det handler om at få det bedste ud af det meste, og at finde genvejen til bedre relationer, øget trivsel og større personligt overskud.

Psykolog Pia Callesen er klar med et forrygende oplæg om personlig trivsel og mentalt overskud. Pia er forfatter og en af landets førende eksperter i metakognitiv terapi.

Tidl. minister og politiker Søren Pind er klar med et forrygende oplæg om lederskab, moderne politik og disruption – og bliv klogere på de skelsættende begivenheder der har både formet dansk politik.

Vi tager os selvfølgelig af forplejningen i løbet af dagen med god mad lige fra morgenstunden.

Morgenmad: Morgenbrød, pålæg, yoghurt, kaffe, te og juice
Frokost: Lunch-bag med oksefilet i tern, spinat, mandler og svampe. Pastasalat med kylling og pesto. Små kartofler vendt med tomat og urter. 2 slags ost med nødder og oliven. Hummus, hjemmebagt brød, frugt, vand og sodavand.
Eftermiddag: Chokoladebrownie med chokolademousse og jordbær

Vi glæder os til at se dig og dine kollegaer til en fantastisk dag.

 

KICK OFF DAGEN finder sted på Bremen Teater i København V. 
PROGRAM:
08.30  Ankomst og morgenmad
09.15  Velkommen til KICK OFF DAGEN
09.20  TROELS BECH: Vinderkultur – når samarbejdet skal fungere!
10.05  Pause
10.25  RIKKE ØSTERGAARD: Vi havde en fest på arbejdet… – om trivsel og følelsesforurening
11.10  Pause
11.30  THOMAS MYGIND: Få det bedste ud af det meste, trods alt…- om motivation og forandringer
12.15  Pause med frokost
13.15  PIA CALLESEN: Grib livet, slip bekymringerne – om trivsel og mentalt overskud 
14.00  Pause med kage
14.30  SØREN PIND: Disruption i samfundet – hvad står vi overfor?
15.15  Tak for i dag

 

Ved fakturakøb skal du klikke på bestil billet og under trin 2 klikke på fanebladet “Faktura til CVR-nr” og udfylde dine kundeoplysninger samt evt. EAN..

Vær opmærksom på følgende:

  • Veganer, vegetar eller glutenallergi? Vi kan ikke love, at vi kan efterkomme alle ønsker til forplejning, men vi gør gerne et forsøg, hvis du kontakter os senest 8 dage før arrangementet skal afholdes. Vil I selv ud og finde mad, så ligger Bremen Teater lige midt i København, hvor der er mange spisemuligheder i nærheden.
  • Ankommer du i bil, henviser teatret jer til Q-Park Vesterport som ligger 50 meter fra Bremen Teater og er et af Københavns største parkeringshuse.
  • Købte billetter kan ikke refunderes eller ombyttes.
  • Programmet er vejledende, og der kan forekomme ændringer. Alle oplæg er forkortede versioner i forhold til normal varighed på 75-90 min.

 

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte LearnX på tlf.  89 87 50 50 eller salg@learnx.dk