Arbejdsglæde | Det gode arbejdsmiljø

KICK OFF DAGEN – om trivsel og arbejdsglæde i Aarhus

Hermans - Tivoli Friheden, Aarhus

KR. 900,-

ekskl. moms
  • Dato: 24. januar 2022
  • Tidspunkt: Kl. 8:45 – 15:10

KICK OFF DAGEN – om trivsel og arbejdsglæde

Oplev en underholdende dag med fem fantastiske foredrag. Vi har samlet fem af landets bedste foredragsholdere på Hermans i Tivoli Friheden, som er klar til at give dig og dine kollegaer ny energi, stof til eftertanke og inspiration til at øge jeres trivsel og arbejdsglæde.

Oplev et forrygende foredrag med Anders Bjørk, som er en de største kapaciteter, når det kommer til forandringer og personlig udvikling. Josefine Campbell er klar med et spændende oplæg om mental agilitet. Josefine har en baggrund som ekstern lektor på CBS, og er tidligere firedobbelt Danmarksmester i Jiu Jitsu. Tidligere jægersoldat Erik B. Jørgensen, som er kendt fra TV2-programmet “Korpset”, er klar med et inspirerende foredrag om samarbejde. I kan også opleve Anne Sophia Hermansen, som er kulturredaktør og debattør, i et tankevækkende oplæg, om at forstå vores samtid, bygge bro mellem generationerne og navigere mellem krænkelse og dannelse – og til sidst er Chris MacDonald klar med et underholdende foredrag om præstation og trivsel.

I løbet ad dagen bliver I forkælet med kulinariske oplevelser. Vi serverer kaffe, the og croissanter – og til frokost tilbyder vi en lækker tapasmenu. ​Om eftermiddagen bliver der serveret kage, og i alle pauser er der adgang til vand, kaffe og the.

Vi glæder os til at se dig og dine kollegaer til en fantastisk dag.

PROGRAM:
08.45  Ankomst – med kaffe, the og croissanter
09.30  Velkommen til KICK OFF DAGEN
09.35  ANDERS BJØRK: Få en rigtig god arbejdsdag – om arbejdsglæde og forandringer
10.20  Pause
10.40  JOSEFINE CAMPBELL: Mental agilitet – bliv agil med en kampklar hjerne
11.25  Pause
11.45  ERIK B. JØRGENSEN: Sammenhold eller gå kold – om at skabe fælles fodslag
12.30  Pause med frokost
13.20  ANNE SOPHIA HERMANSEN: Forstå samtiden​ – om krænkelse og dannelse
14.05  Pause med kage
14.25  CHRIS MACDONALD: Ikke til forhandling – Livets ligning
15.10  Tak for i dag

 

Ved fakturakøb skal du klikke på bestil billet og under trin 2 klikke på fanebladet “Faktura til CVR-nr” og udfylde dine kundeoplysninger samt evt. EAN.

Vær opmærksom på følgende:

  • Der er adgang til Hermans gennem hovedindgangen til Tivoli Friheden.
  • Tivoli Friheden er placeret få kilometer fra Aarhus Banegård i den smukke Marselisborgskov. Der er 600 gratis parkeringspladser og nemme tilkørselsforhold til og fra motorvejen. Du kan læse mere om de øvrige parkeringsforhold her: https://friheden.dk/parkering/
  • Veganer, vegetar eller glutenallergi? Til dette arrangement kan vi desværre ikke efterkomme særønsker til forplejning. I er velkommen til at medbringe jeres egen mad eller selv finde alternative løsninger.
  • Købte billetter kan ikke refunderes eller ombyttes.
  • Programmet er vejledende, og der kan forekomme ændringer.

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte LearnX på tlf.  89 87 50 50 eller salg@learnx.dk