Arbejdsglæde | Det gode arbejdsmiljø

KICK OFF DAGEN – om samarbejde og arbejdsglæde i København

Bremen Teater, København V

KR. 900,-

ekskl. moms
  • Dato: 29. marts 2022
  • Tidspunkt: Kl. 8:30 – 15:15

KICK OFF DAGEN – om samarbejde og arbejdsglæde i København

Oplev en underholdende dag med fem fantastiske foredrag. Vi har samlet fem af landets bedste foredragsholdere på Bremen Teater, som er klar til at give dig og dine kollegaer ny energi, stof til eftertanke og inspiration til at øge jeres trivsel og arbejdsglæde.

 

Glæd jer til at opleve:

Arbejdsglædeeksperten John Harmsen er klar med et underholdende foredrag om samarbejde og arbejdsglæde, som handler om, hvad vi hver især kan gøre for at blive verdens bedste kollega.

Cand.scient og ekspert i tankestyring Maiken Juul er klar med et inspirerende foredrag om mental trivsel og personligt overskud. Maiken er forfatter til bogen “Styr på tankerne”, hvor hun kommer med konkrete værktøjer til få styr tankerne, samarbejdsevnen, trivslen og det personlige ansvar

Politikommisær og indsatsleder Henrik Oryé​ er klar med et underholdende foredrag om trivsel og arbejdsglæde. Henrik har i 30 år stået i spidsen for de store politiaktioner i København.

Tidl. eliteroer Eskild Ebbesen er klar med et forrygende oplæg oplæg om motivation og samarbejde. Med fem olympiske medaljer ved fem forskellige Olympisk Lege er Eskild den mest medaljevindende danske OL-deltager nogensinde og den mest vindende letvægtsroer i verden.

Livsstilseksperten Christine Feldthaus er klar med et sjovt foredrag om arbejdsglæde og begejstring. Christine er kendt fra flere tv-programmer, som handler om vores levemåder og livsmønstre.

Vi tager os selvfølgelig af forplejningen i løbet af dagen med god mad lige fra morgenstunden.

Morgenmad: Morgenbrød, pålæg, yoghurt, kaffe, te og juice
Frokost: Lækker lunch-bag med cæsarsalat m. kylling, tzatziki, frikadeller, kartofler m. friske krydderurter og olie-eddike dressing, ost med syltede valnødder, brød bagt med soltørrede tomater og timian , samt frugt, vand og sodavand
Eftermiddag: Chokoladebrownie med chokolademousse og jordbær

Vi glæder os til at se dig og dine kollegaer til en fantastisk dag.

 

KICK OFF DAGEN finder sted på Bremen Teater i København V. 
PROGRAM:
08.30  Ankomst og morgenmad
09.15  Velkommen til KICK OFF DAGEN
09.20  JOHN HARMSEN: Verdens Bedste Kollega 2.0 – om samarbejde og arbejdsglæde
10.05  Pause
10.25  MAIKEN JUUL: Jo, du gør det godt nok! For alle, der fortjener et skulderklap i en kaotisk tid
11.10  Pause
11.30  HENRIK ORYÈ: Trivsel og arbejdsglæde er et fælles anliggende – alle må vi tage ansvar…
12.15  Pause med frokost
13.15  ESKILD EBBESEN: Verdensmester i samarbejde – om motivation og samarbejde
14.00  Pause med kage
14.30  CHRISTINE FELDTHAUS: Arbejdsglæde og begejstring
15.15  Tak for i dag

 

Ved fakturakøb skal du klikke på bestil billet og under trin 2 klikke på fanebladet “Faktura til CVR-nr” og udfylde dine kundeoplysninger samt evt. EAN..

Vær opmærksom på følgende:

  • Veganer, vegetar eller glutenallergi? Vi kan ikke love, at vi kan efterkomme alle ønsker til forplejning, men vi gør gerne et forsøg, hvis du kontakter os senest 8 dage før arrangementet skal afholdes. Vil I selv ud og finde mad, så ligger Bremen Teater lige midt i København, hvor der er mange spisemuligheder i nærheden.
  • Ankommer du i bil, henviser teatret jer til Q-Park Vesterport som ligger 50 meter fra Bremen Teater og er et af Københavns største parkeringshuse.
  • Købte billetter kan ikke refunderes eller ombyttes.
  • Programmet er vejledende, og der kan forekomme ændringer. Alle oplæg er forkortede versioner i forhold til normal varighed på 75-90 min.

 

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte LearnX på tlf.  89 87 50 50 eller salg@learnx.dk