Handelsbetingelser

Du kan på Learnx.dk betale via faktura eller faktura med EAN. Alle priser er som udgangspunkt altid angivet eksklusiv moms og andre afgifter.

Fakturabetaling

Fakturering af kursusafgiften sker indenfor en uge efter bestillingen er foretaget. Faktura sendes til den oplyste mailadresse eller via det opgivne EAN-nr. Er betaling ikke modtaget ved kursets afholdelse, forbeholder LearnX og dagens kursusleder sig retten til at afvise fremmødte deltagere.

Betaling med kort

I fald du ønsker at betale med det samme med et betalingskort, er dette kun muligt via vores samarbejdspartner Tikko ApS. Gå til www.tikko.dk, find det ønskede kursus og gennemfør bestilling.

Afbestillingsregler

Kursustilmeldinger kan afbestilles indtil seks uger før afholdelse uden omkostninger. Afbestilling herefter medfører et frameldingsgebyr på 100 %. Afbestilling skal altid ske skriftligt til: [email protected] Ved udeblivelse fra kurset opkræves uanset årsag det fulde kursusbeløb. NB! Du kan til enhver tid og helt op til selve kursusdagen uden ekstra omkostninger overdrage din tilmelding til en kollega. Husk blot i den forbindelse at give os besked med navn og email på den nye deltager.

Aflysning af kurser eller ændring af dato

LearnX forbeholder sig retten til at aflyse eller rykke dato og afholdelsessted for kurser. I tilfælde af aflysning får alle kursister besked, og LearnX refunderer det fulde kursusgebyr indenfor otte hverdage. Ændres datoen eller lokation for kurset er det muligt enten at beholde sin plads på kurset eller få refunderet det fulde beløb.

LearnX er ikke erstatningspligtig for eventuelle udgifter i forbindelse med et aflyst eller flyttet kursus.

Personlige data

Ved tilmelding opgives navn, mailadresse, firmanavn, adresse, og telefonnummer. Ved tilmelding giver du samtykke til, at vi opbevarer disse data, som bruges til at fremsende praktisk information om kurset, kursusmateriale og eventuelt evaluering.

De data, som LearnX registrerer, er reguleret af ‘Lov om behandling af personoplysninger’. Dataansvarlig er LearnX. Datatilsynet fører tilsyn med enhver behandling, der omfattes af loven. Du kan finde loven i sin helhed og læse om datatilsynet på: www.datatilsynet.dk.

LearnX tager forbehold for fejl og mangler i priser og beskrivelser.