Planlægning | Branding | Kommunikation

Byg et stærkt foredrag

Anders Gisselmann
Dato: 27. oktober 2023
Adresse: Hotel GUESTapart - Aarhus, Tueager 5, 8200 Aarhus N
Tidspunkt: Kl. 09.00 - 16.30 (Morgenmad 08.30 -09.00)

KR. 3.496,-

ekskl. moms
  • Ved køb af billet til dette kursus er tilmeldingen bindende. Du har dog altid mulighed for at ændre navnet på deltageren, hvis personen bliver forhindret i at deltage.
  • Såfremt du ønsker et deltagerbevis for din deltagelse i kurset, kan du sende en mail til kontakt@learnx.dk.
Bemærk:

– Vil I deltage som gruppe?
Så kontakt os direkte for at få et gruppetilbud.

På dette meget populære 1-dags kursus, får du som ny eller erfaren foredragsholder en konkret og ganske unik indsigt i, hvordan du opbygger et stærkt foredrag, der tilfredsstiller de krav som købere og deltagere på foredragsmarkedet aktuelt stiller.
Kurset er lavet for at du som foredragsholder ikke bruger tid på at gå i en forkert retning. Jo før du får klarhed over indholdet og retningen på dit foredrag, jo hurtigere vil du kunne blive relevant med dit foredragsprodukt og dermed blive booket.
Indholdet bygger på 22 års erfaring og analyse af mange hundrede foredrag. Dagens underviser er den erfarne foredragsrådgiver Anders Gisselmann, der har bidraget til og selv skrevet adskillige foredrag, der har opnået succes for både nye -og erfarne foredragsholdere. Anders har i mange år siddet i spændingsfeltet mellem foredragskøbere, foredragsformidlere og foredragsholdere.
På dagen sætter han en ramme om sine tanker, så du som foredragsholder får klarhed over, hvad et godt foredrag kræver i dag. Hvad skal foredraget indeholde for at nogen har behov for at købe det? Hvad er skal du gøre mere af og hvad skal du stoppe med at gøre.

På dagen bliver du bl.a. guidet igennem følgende:
• Foredragsmarkedet og hvor dit foredrag hører til i markedet.
• Foredragets faser fra introduktionen af dig. Fra anslaget til afrundingen.

Deltagerne får udleveret Anders´ foredragsramme.
• Din balance mellem din faglighed og personlighed som foredragsholder.
• Metoder til at skabe involvering.
• Humor, storytelling, indrømmelser mv.
• Tilpasning til kunden og det enkelte foredrag

Hvem kan deltage?
Du kan deltage på dagen, hvad enten du arbejder med et helt nyt foredrag eller ønsker at opgradere et eksisterende foredrag. Du kan deltage hvad enten du er ny eller erfaren foredragsholder og har foredrag som en større eller mindre del af dit virke.

Professionelle rammer
Kurset er fra kl. 09.00-16.30 og inkluderer let morgenmad (fra kl. 08.30), lækker frokost inkl. en vand, eftermiddagssnack og kaffe/ the ad libitum hele dagen. Dagen afholdes i fine omgivelser hos Hotel GUESTapart i Aarhus.

Udpluk af udtalelser fra  dette kursus
Tusind tak. For en helt igennem fantastisk inspirerende og vedkommende dag. Jeg var “høj”, da jeg kørte hjem og har smilet og tænkt på dine pointer hele weekenden. Jeg sad fuldstændig koncentreret og blev inspireret, underholdt, undervist.
Tina Kold Jensen, Cand. Med. Professor og forsker

Nærvær, umage og generøsitet, det er dig. Du har øje for alt fra de store linjer i min virksomhed og ned til detaljerne i min optræden. Det er en kæmpe glæde at arbejde sammen med dig. Du er guld værd!
Birgithe Kosovic, Forfatter

5 ud af 5 Othello lagkager. Må bare sige at der kursus gjorde en kæmpe forskel for mig og mit 2019 har været fantastisk. Tak Anders!
Niels Honoré alias “Altæderen”, Fysioterapeut, forfatter og foredragsholder.

Af hjertet tak for i dag. Endnu engang både super hyggeligt og top inspirerende!
Christian Ørsted, Forfatter og ledelsesrådgiver

Tusind tak for et virkelig godt og super inspirerende kursus. Jeg var overhovedet ikke i hopla da jeg kom, men for mig fløj dagen af sted, og jeg vendte hjem fuld af begejstring og inspiration.
Louise Colding, Forfatter & byrådsmedlem i Hillerød

Tak for et super godt kursus i fredags! Jeg var virkelig begejstret for dagen (og jeg er ikke nem at begejstre…), og fik meget mere ud af at deltage, end jeg havde turdet håbe på.
Ann Hermansen, Familiechef, Randers Kommune

Anders Gisselmann bærer alene skylden for, at jeg bliver booket, genbooket og har en fest med mine foredrag. Lige fra manus til vejrtrækning til alle de bittesmå (og store) afgørende fif, der får et foredrag til at sidde præcist i det skab, som gør det vedkommende. Og sjovt!
Anette Kristine Poulsen, Beauty-blogger og skønhedsekspert på TV2

Jeg vil lige takke for helt igennen inspirerende og lærerig dag i går, den har allerede efterladt sig et stort indtryk
Allan Frydenrejn Kristensen, Partner, ViNatur

Anders Gisselmann er knivskarp, humoristisk og yderst sympatisk. Han er ganske enkelt den bedste sparringspartner, man kan ønske sig!
Michèle Bellaiche, Vært på TV2

Hvad kommer du hjem med?

  • Et klart overblik over foredragsmarkedet og hvor du står i det som foredragsholder.
  • Et overblik over hvad et stærkt foredrag aktuelt er.
  • En indsigt og viden i andre foredragsholderes arbejde.
  • Konkrete idéer til hvordan du bliver introduceret, hvordan du kommer godt fra land, hvordan du skaber variation og hvordan du får sluttet stærkt af.
  • Hvordan du sikrer, at dit foredrag er værdiskabende for købere og deltagere.

Anders Gisselmann

Foredragsholder

Anders Gisselmann har i 22 år haft et intenst fokus på at udvikle og træne alle typer af mennesker, der har villet begå sig som foredragsholdere. Kendte og ukendte. I Danmark og internationalt. Han har udviklet, skrevet og implementeret mere end 300 foredrag og gør det fortsat. Han har samtidig haft det kommercielle ansvar for adskillige foredragsholdere og har, i tæt samarbejde med foredragsholdere, bygget deres foredragskarrierer op helt fra bunden, eller skabt en re-lancering, når der har været brug for det. I en lang årrække har han været rådgiver for Skandinaviens største foredragsformidler, Athenas. Her var han bl.a. ansvarlig for opstarten af foredragsbureauerne i Norge, Sverige og Tyskland, ligesom han var med i opstarten og navngivningen af Tikko.dk, der er i dag er Danmarks største udbyder af foredragsbilletter. Anders Gisselmann er selv aktiv foredragsholder -og underviser i det private -og offentlige erhvervsliv indenfor emner som public speaking, presentation skills og personlig branding.