Børn og unge | Pædagogik

Kursus med bestsellerforfatter Sofie Münster: Sådan ruster vi børn til livet

Symbion i København

KR. 3996,-

ekskl. moms
  • Dato: 1. februar
  • Tidspunkt: Kl. 09:00 – 16:00
  • Adresse: Fruebjergvej 3, 2100 København

Ved køb af billet til dette kursus er tilmeldingen bindende. Du har dog altid mulighed for at ændre navnet på deltageren, hvis personen bliver forhindret i at deltage.

Pædagogiske værktøjer der understøtter børns karakterdannelse
Styrk din evne til at understøtte børns karakterdannelse i dagligdagen og få et nyt perspektiv på psykologien bag børns personlige udvikling ved hjælp af Sofie Münsters konkrete redskaber, der styrker børns indre og ruster dem til livet. 

 Med udgangspunkt i den nyeste internationale forskning og massevis af konkrete eksempler viser Sofie Münster på denne unikke kursusdag, hvordan de personlige og emotionelle kompetencer spiller ind på børns læring, selvregulering og udvikling, ligesom hun kommer med nogle klare bud på hvordan man som fagprofessionel kan understøtte børnenes karakterdannelse i dagligdagen.

 Sofie Münster vil på kurset blandt andet komme ind på

  • konkrete pædagogiske værktøjer, der baserer sig på den nyeste psykologiske forskning, og som man kan tage med sig hjem og anvende direkte i sit arbejde
  • hvordan man benytter især tilknytningsforskningen til at understøtte børns leg, læring og emotionelle udvikling.

Kurset henvender sig til fagfolk såsom lærere, pædagoger, SSP’er, skoleledere og andre der ønsker at arbejde med tilknytningsbaseret pædagogik og 0-15 årige børn i hverdagen. Kurset er også særlig relevant for fagfolk med professionel tilknytning til børn i udsatte positioner. 

Hør hvad andre har fået ud af et kursus med Sofie Münster

“Virkelig et foredrag der bandt forskning, faglighed og daglig praksis sammen på en meget tilgængelig måde. Sofie Münster er en dejlig levende fortæller. Sjældent har jeg oplevet en så stille, lyttende og optaget forsamling.
Susanne Svarrer, Esbjerg Kommune

Sofie Münster er en af de bedst ratede foredragsholdere på athenas.dk. 

Diplom/kursusbevis
Efter kurset vil du modtage et diplom/kursusbevis for beståelse af “Sådan ruster vi børn” – med Sofie Münster.

Din underviser
Sofie Münster har igennem mere end ti år specialiseret sig i arbejdet med børn og forældre. Hun har skrevet flere bøger om opdragelse, bestsellerne ”Klog er noget, man øver sig på” og ”Kærlighed er ikke nok” og senest hendes tredje bog ”Den bedste start på livet” (sept. 2021). Hun står bag den metode, som hun kalder for ”tilknytningsbaseret opdragelse”, der handler om hvordan børns følelsesmæssige tilknytning til voksne omkring dem har afgørende betydning for deres trivsel og udvikling.

Sofie er oprindeligt uddannet kandidat i statskundskab og har efterfølgende også taget en grad i psykologi fra Københavns Universitet. Derudover er hun sideløbende i gang med at specialisere sig i tilknytningsprogrammer for både forældre og par ligesom hun har egen klinik i indre København. I 2018 blev hun udpeget som formand for Børne- og Socialministeriets opdragelsespanel.

Professionelle rammer
Vi har ikke kun sørget for den faglige forkælelse på dagen. Kurset afholdes tirsdag d. 1 februar på Symbion i København, og torsdag d. 10 februar i DGI Huset i Århus, og prisen inkluderer en let morgenmad (fra kl. 08.30), lækker frokost inkl. en vand, eftermiddagssnack og kaffe/ the ad libitum hele dagen.

Skal hele arbejdspladsen med?
Ved 5 eller flere deltagere fra samme sted er I velkomne til at kontakte os på tlf. 89 87 50 50 for mulig rabat.

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte LearnX på tlf.  89 87 50 50  eller salg@learnx.dk.