Kommunikation | Salg

Niels Krøjgaard: Din krop kan tale – uden du åbner munden

Nature Energy Park (Odense Stadion)

KR. 3500,-

ekskl. moms
  • Dato: 6. december 2021
  • Tidspunkt: Kl. 09:00 – 15:00
  • Adresse: Højstrupvej 7B, 5200 Odense

Ved køb af kursus billet er tilmeldingen bindende, men hos LearnX har du mulighed for at skifte navnet på deltageren, hvis du selv bliver forhindret.

Det lærer du på kurset

Vi udtrykker os konstant uden at gøre brug af ord. Vores krop afslører tanker, følelser, og ikke mindst om vi taler sandt eller bedrager. Derfor er det en kunst at kunne afkode kropssprog på de mennesker, vi møder.

Baseret på den amerikanske psykolog Paul Ekmans forskning i følelser, og hvordan de manifesterer sig i ansigtet, tager Niels Krøjgaard dig med ind i den nyeste forskning i, hvordan du “læser” mennesker.

  • Du bliver trænet i at genkende ‘De 7 Grundfølelser’ via videofilm og gruppeøvelser.
  • Du lærer at afkode kropssprog på de mennesker, du møder, og derved sætte dig i stand til at læse deres følelsesmæssige tilstand.
  • Du vil desuden lære at afsløre, hvis der ikke er sammenhæng mellem det, der siges med ord, og det, der udtrykkes med vores kropssprog.

Efter kurset vil du modtage et diplom/kursusbevis for beståelse af “DIN KROP KAN TALE – uden du åbner munden – med Niels Krøjgaard”

Din underviser – Niels Krøjgaard

Niels Krøjgaard er uddannet i etablering og detektion af troværdighed og bedrag samt følelsernes intelligens hos Paul Ekman International i Manchester. Han underviser bl.a. hos Rigspolitiet og Politiskolen, hvor nogle af landets bedste efterforskere bruger hans viden i forbindelse med afhøring af kriminelle m.m. Han har adgang til den nyeste forskning indenfor feltet, og hans viden kan blive din viden.

Professionelle rammer 

Kurset er fra kl. 09.00-15.00 og inkluderer let morgenmad (fra kl. 08.30), lækker frokost inkl. en vand, eftermiddagssnack og kaffe/ the ad libitum hele dagen. Dagen afholdes i fine omgivelser hos Nature Energy Park (Odense Stadion).

Kurset henvender sig til

Niels Krøjgaards kursus i at aflæse kropssprog har relevans for alle faggrupper, der arbejder med mennesker og kommunikation. Kurset har også stor relevans for leder- eller medarbejdergruppen, der ønsker at optimere den interne kommunikation. Teknikker og metoder kan ligeledes benyttes i en jobsamtale eller forhandlingssituation.

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte Learnx på 89 87 50 50 eller salg@learnx.dk