Ledelse

LearnX-dagen – om ledelse

BREMEN teater, København

KR. 400,-

ekskl. moms
  • Dato: 4. april 2022
  • Tidspunkt: Kl. 11:30 – 15:45
  • Adresse: Nyropsgade 39-41, 1602 København

Ved køb af billet til dette kursus er tilmeldingen bindende. Du har dog altid mulighed for at ændre navnet på deltageren, hvis personen bliver forhindret i at deltage.

Oplev en inspirerende dag om ledelse på Bremen Teater med tre af landets dygtigste oplægsholdere, der er klar til at give dig og dine kollegaer ny energi, stof til eftertanke – og inspiration til kommende foredrag, kurser og procesforløb i jeres egen organisation.

Glæd jer til:

Sociolog og forfatter Anette Prehn er klar med et inspirerende foredrag om hjernesmart ledelse. Få værktøjerne til at skabe de bedste rammer for dine medarbejdere, der gør dem mere åbne for forandringer, og som fremmer læring og trivsel og begrænser negativ stress og dårlige sociale miljøer.

Arbejdsglædeekspert og forfatter Jon Kjær Nielsen er klar med et underholdende foredrag om ledelse og om arbejdsglæde. Jon er en af landets dygtigste oplægsholdere, når det gælder arbejdsglæde, håndtering af forandringer, og at skabe øget engagementet på arbejdspladsen.

Forfatter og ekspert i positiv psykologi René Oehlenschlæger er klar med et motiverende foredrag om glæden ved at være leder, hvor du vil få strategier til at finde, fremkalde og fastholde glæden ved at være leder. René er forfatter til bogen “Stærkere”, som handler om at håndtere sine styrker og svagheder.

Vi tager os selvfølgelig af forplejningen, og er klar med en lækker minibuffet med kanapéer, snacks, salat, brød, vand og sodavand.

PROGRAM:
11.30 Ankomst – lækker tapas buffet i foyeren
12.20 Velkommen til LearnX-dagen om ledelse
12.30 ANETTE PREHN: Hjernesmart ledelse
13.30 JON KJÆR NIELSEN: Ledelse til arbejdsglæde og succes – et spørgsmål om kultur
14.30 Pause med kaffe, te og vand
14.45 RENÉ OEHLENSCHLÆGER: Glæden ved ledelse
15.45 Tak for i dag

 

Ved fakturakøb skal du klikke på bestil billet og under trin 2 klikke på fanebladet “Faktura til CVR-nr” og udfylde dine kundeoplysninger samt evt. EAN..

Vær opmærksom på følgende:

  • Veganer, vegetar eller glutenallergi? Til dette arrangement kan vi desværre ikke efterkomme særønsker til forplejning. I er velkommen til at medbringe jeres egen mad eller selv finde alternative løsninger.
  • Ankommer du i bil, henviser teatret jer til Q-Park Vesterport som ligger 50 meter fra Bremen Teater og er et af Københavns største parkeringshuse.
  • Købte billetter kan ikke refunderes eller ombyttes.
  • Programmet er vejledende, og der kan forekomme ændringer.

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på salg@learnx.dk