Arbejdsglæde | Sundhed | Trivsel

Menneskelig kapacitet, motivation og resiliens – oprethold din fysiske og psykiske modstandskraft

Chris MacDonald
Dato: 10. maj 2023
Adresse: Hotel GUESTapart - Aarhus, Tueager 5, 8200 Aarhus N
Tidspunkt: Kl. 10.00 - 16.00 (Morgenmad 09.30 -10.00)

KR. 3996,-

ekskl. moms
  • Ved køb af kursus billet er tilmeldingen bindende, men hos LearnX har du mulighed for at skifte navnet på deltageren, hvis du selv bliver forhindret.
  • Såfremt du ønsker et deltagerbevis for din deltagelse i kurset kan du sende en mail til kontakt@learnx.dk.

Vi kan ikke forebygge, hvad vi ikke forstår

Med baggrund i sin enormt store faglighed og erfaring indenfor biologi, fysiologi, sociologi og psykologi giver Chris MacDonald dig i dette kursus konkret viden og redskaber, som du kan tage med videre – arbejdsmæssigt såvel som privat.

I kurset vil Chris MacDonald med sin vante autencitet og personlighed gribe, inspirere og gøre dig klogere på en lang række emner, der alle gør dig i stand til at opretholde din fysiske og psykiske modstandskraft. 

Vi kan ikke stoppe tidens udvikling, men vi kan forebygge den negative indflydelse, som de mange forandringer kan have på os. Hvis vi selv skal gøre en forskel, kræver det dog en grundlæggende viden om og forståelse for, hvordan disse ændringer vil påvirke vores levevis. 

Kursusdagen handler ikke om peptalk eller holdninger til sundhed. I stedet bliver du præsenteret for fakta, der ikke er til forhandling, hvis du vil bibeholde balance, trivsel og positiv motivation i en verden, der bevæger sig hurtigere end nogensinde før.

Hør hvad andre har fået ud af et kursus med Chris MacDonald
“Dagen går ikke bare i glemmebogen, men ligger godt og solidt gemt i mine tanker… med ting som bliver brugt mere eller mindre hver dag. Et kursus jeg har opfordret kolleger at deltage på”.
– Annette, Area Account Manager

Professionelle rammer

Vi har ikke kun sørget for den faglige forkælelse på dagen. Kurset afholdes ved Hotel GUESTapart, Aarhus og prisen inkluderer en let morgenmad (fra kl. 09.30), lækker frokost inkl. en vand, eftermiddagssnack og kaffe/ the ad libitum hele dagen.

Skal hele arbejdspladsen med?
Ved 5 eller flere deltagere fra samme sted er I velkomne til at kontakte os på tlf. 89 87 50 50 for mulig rabat.

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte LearnX på tlf.  89 87 50 50  eller salg@learnx.dk.

 

Bliv klogere på

  • Resiliens – hvad er ikke til forhandling, hvis du skal opretholde din psykiske og fysiske modstandskraft?
  • Balancen mellem personlig kapacitet og udfordringer
  • Motivation, selvregulering og viljestyrke – og forskningen bag
  • Social interaktion – hvordan påvirker mennesker omkring os vores humør og præstationsevne – og hvilken indflydelse har vi selv på andre?
  • Fysiologien og psykologien bag negativ stress
  • Søvn og søvnens betydning for vores psyke, fysik og præstationer

Chris MacDonald

Underviser

Chris MacDonald er en af Danmarks mest benyttede og bedst evaluerede undervisere. Han har i mange år arbejdet med motivation, sundhed, trivsel og det menneskelige potentiale – både personligt og på et professionelt niveau. Han er uddannet humanfysiolog fra Københavns Universitet, hvor han stadig er tilknyttet. Chris er desuden skaber af koncepterne Strong Body Strong Mind og Sundhed i Balance samt stifter af nonprofit organisationen Just Human. Han er tidligere vinder af Young Scientist of Europe Award fra European College of Sports Medicine og har desuden en baggrund som eliteatlet.