Kommunikation | Personlig udvikling | Psykologi | Trivsel

Pia Callesen: Metakognitiv terapi

Cektos - København

KR. 6500,-

ekskl. moms
  • Dato: 18. maj + 19. maj 2022
  • Tid: 09:30-15:30
  • Adresse: Borgergade 28, 4. sal, 1300 København

Ved køb af kursus billet er tilmeldingen bindende, men hos LearnX har du mulighed for at skifte navnet på deltageren, hvis du selv bliver forhindret.

Det lærer du på kurset

Kurset er en introduktion til metakognitiv terapi for læger og psykologer. (max 25% andre)

  • Du vil blive præsenteret for teori, øvelser og video-demonstrationer så du får et godt indblik i, hvordan du kan bruge metoden i din hverdag og med den målgruppe du arbejder med.
  • Herudover introduceres forskellige cases, skemaer og modeller.
  • Øver at lave en metakognitiv sagsformulering
  • Deltagerne får herefter viden om hvordan de kan introducere en ny måde at håndtere tanker på ved navn afkoblet opmærksomhed, således at tanker og følelser disse kan få fred til selvregulering.
  • Deltagerne får redskaber til at genopdage egenkontrollen overfor CAS, så de selv kan bestemme hvor meget tid de ønsker at bruge på negative tanker og følelser.

2 dages introduktion til meta-kognitiv terapi, henvender sig primært til læger og psykologer, men andre som ønsker introdukton til en ny metode indenfor psykologien er også velkomne (max 25 %)

For at kunne den Metakognitive metode kræves vedvarende supervision eller deltagelse på den officielle MCT-I certificerings-uddannelsen hos Hans Nordahl og metodens grundlægger Adrian Wells. Skriv til LearnX for mere information på salg@learnx.dk.

Efter kurset vil du modtage et diplom/kursusbevis for beståelse af “Metakognitiv terapi – med psykolog Dr. Pia Callesen”

Kurset kan godkendes under specialist-uddannelserne for psykologer.

Din underviser – psykolog Pia Callesen 

Din underviser begge dage,  er klinikchef Dr. Pia Callesen som er uddannet specialistpsykolog og supervisor og er uddannet og certificeret på Level II af MCT-Institute i Manchester. Hun har skrevet PhD om metakognitiv depressionsbehandling ved Manchester University og har modtaget flere års individuel supervision hos manden bag metoden: Professor Adrian Wells.

Senest har Pia Callesen for anden gang gennemført den 1-Årig advanced level 2 MCT-I certificerings uddannelse i Oxford og er nu supervisor på den danske udgave af den internationale MCT-I certificerings uddannelse hos prof. Adrian Wells og prof. Hans Nordahl.

 

Metakognitiv terapi

Metakognitiv terapi er en helt ny retning indenfor psykologien, der på kort tid hjælper både voksne og børn til at afhjælpe psykiske lidelser som f.eks. angst, depression, PTSD og OCD. Metoden er også meget velegnet til at forebygge, at personer der står overfor en hård og udfordrende periode i deres liv, kan undgå at blive ramt af stress eller depression.

Terapien bygger på forskningen omkring et bestemt opmærksomhedssyndrom (Det kognitive opmærksomgedssyndrom – KOS) som består af bekymringer, grublerier og uhensigtsmæssige mestringsstrategier. KOS’en menes af være den primære årsag til psykiske lidelser og forskningen viser at klienter får kontrol over KOS’en på ca. 8-10 timers metakognitiv terapi.

Profesionelle rammer

18. + 19. maj 2022, begge dage kl. 9:00-15:30.
Kurset afholdes i Cektos egne lokaler på Borgergade 28, 4.sal. i hjertet af København. Prisen inkluderer frokost.

Kurset henvender sig til

Psykolog eller læger, men andre som ønsker introdukton til en ny metode indenfor psykologien er også velkomne.

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte LearnX på tlf. 89 87 50 50 eller salg@learnx.dk