Stress | Arbejdsglæde | Trivsel

Minimer stress og styrk trivslen og opgaveløsningen i din organisation

Malene Friis Andersen
Dato: 28. februar 2023
Adresse: Symbion København, Fruebjergvej 3, 2100 København
Tidspunkt: Kl. 09.00 - 16.00 (Morgenmad 08.30 -09.00)

KR. 3.996,-

ekskl. moms
  • Ved køb af kursus billet er tilmeldingen bindende, men hos LearnX har du mulighed for at skifte navnet på deltageren, hvis du selv bliver forhindret.
  • Såfremt du ønsker et deltagerbevis for din deltagelse i kurset kan du sende en mail til kontakt@learnx.dk.

Et godt psykisk arbejdsmiljø er afgørende for at tiltrække og fastholde medarbejdere samt skabe fokuseret opgaveløsning. På kurset her får du den nyeste viden og en række praktiske værktøjer fra Malene Friis Andersen, som er en af landets førende eksperter inden for psykisk arbejdsmiljø, ledelse, trivsel og stress.

På kurset bliver du klædt på til at afdække hvilke faktorer, som især har betydning for trivsel og stress på din arbejdsplads, og du bliver inspireret til mikrohandlinger, der kan mærkes af medarbejderne. Der er fokus på den forskel du kan gøre for både enkeltpersoner og teams.

Vi zoomer ind på psykologisk sikkerhed og hvilke konkrete tiltag, der kan understøtte psykologisk sikkerhed –og dermed trivsel og stærke læringsfællesskaber.

Sådan er kurset opbygget
Kurset veksler mellem oplæg fra Malene Friis Andersen, dialog om udvalgte tematikker i mindre grupper og diskussioner i plenum. Kurset er praksisorienteret og deltagerne kommer hjem med konkrete redskaber. Derudover er der god mulighed for at erfaringsudveksle og blive inspireret af de øvrige deltagere. Kom alene fra din arbejdsplads – men endnu bedre – tag en eller flere ansatte med under armen.

Hvem henvender kurset sig til?
Kurset er for dig som er leder, HR, arbejdsmiljøprofessionel, tillidsvalgt eller på anden måde har et ansvar og kan gøre en forskel for medarbejderes trivsel og opgaveløsning. Du kommer hjem med den nyeste forskning og konkrete redskaber, som du kan bruge umiddelbart dagen efter.

Professionelle rammer
Vi har ikke kun sørget for den faglige forkælelse på dagen. Kurset afholdes hos Symbion i København, og prisen inkluderer en let morgenmad (fra kl. 08.30), lækker frokost inkl. en vand, eftermiddagssnack og kaffe/ the ad libitum hele dagen.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte LearnX på tlf. 89 87 50 50 eller salg@learnx.dk.

 

Det får du ud af kurset og bliver klogere på

  • Forskellen på stress og travlhed – Tal om stress uden at tale det op eller ned
  • Ressource- og risikofaktorer i det psykiske arbejdsmiljø
  • Processen fra trivsel til stress. Kend de fem faser i stress-trivselstrappen og tilpas dine handlinger til de enkelte faser
  • Eksperimenter i arbejdslivet – en vej til trivsel og fokuseret opgaveløsning
  • Psykologisk sikkerhed – sådan skruer I op for læringen og de stærke relationer

Malene Friis Andersen

underviser

Malene Friis Andersen er Ph.d., autoriseret psykolog, forfatter og ekspert i ledelse, stress og psykisk arbejdsmiljø. Hun har igennem 17 år arbejdet med emnerne på forskellige måder: Som klinisk psykolog, som organisationspsykolog og som forsker. Malene er prisvindende forfatter til en lang række videnskabelige artikler og bliver ofte anvendt som ekspert i medierne. Hun har undervist tusindvis af ledere, tillidsvalgte og HR-ansatte.