Det gode arbejdsmiljø | Ledelse

Glæden ved ledelse – bliv en god og succesfuld leder

René Oehlenschlæger
Dato: 20. september 2022
Adresse: Hotel GUESTapart - Aarhus, Tueager 5, 8200 Aarhus N
Tidspunkt: Kl. 09.00 - 16.00 (Morgenmad 08.30 -09.00)

KR. 3.996,-

ekskl. moms
  • Ved køb af billet til dette kursus er tilmeldingen bindende. Du har dog altid mulighed for at ændre navnet på deltageren, hvis personen bliver forhindret i at deltage.
  • Der udstedes elektronisk deltagerbevis efter kursets afholdelse.
Lignende kurser:

21. september 2022

Symbion København, Fruebjergvej 3, 2100 København

Kom til kursus med fyrtårnet inden for praktisk positiv psykologi. René Oehlenschlæger giver dig i dette kursus de grundlæggende forudsætninger for at blive en god og succesfuld leder.

Kurset gennemgår de essentielle faktorer for at kunne lede godt og succesfuldt. Det handler om at finde glæden ved ledelse. Du lærer at bruge glæden som strategi og drivkraft til at fremkalde og fastholde god ledelse.

Få minimum 5% mere overskud, energi og glæde ved ledelse
René introducerer i kurset også de 5 særlige energikilder for at kunne dyrke og finde glæden ved ledelse. Alt er som altid med René baseret på viden og solid evidens og naturligvis får I øvelser, som er enkle og lige til at bruge i en travl og til tider hektisk hverdag.
Advarsel! Hvis du gør som plejer, får du det, som du plejer. Derfor anbefaler René, at du på baggrund af viden fra dagen, øvelserne og naturligvis din egen ledererfaringer, tager alt denne ”Research” og omsætter den til at lave noget man kunne kalde for ”Mesearch”. Altså helt lavpraktisk at teste noget af i din hverdag.

Professionelle rammer
Vi har ikke kun sørget for den faglige forkælelse på dagen. Prisen inkluderer en let morgenmad (fra kl. 08.30), lækker frokost inkl. en vand, eftermiddagssnack og kaffe/ the ad libitum hele dagen.

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte LearnX på tlf. 89 87 50 50 eller salg@learnx.dk

Udbytte

  • Find og maksimér brugen af dine styrker.
  • Reducerer dit rotteræs og stress.
  • Få mere overskud.
  • Få mere tid og ro til at fokusere på udvikling, trivsel og performance.
  • Lær om vigtigheden af dine relationer som vejen til tillid, samarbejde og succes.
  • Lær at udnytte at alle følelser er legitime og en del af at være et menneske.

René Oehlenschlæger

Underviser

René Oehlenschlæger er som den første i Danmark uddannet i positiv psykologi i USA ved Tal Ben-Shahar, der er et fyrtårn inden for positiv psykologi. René deler sin omfangsrige viden om positiv psykologi på en inviterende og involverende måde, der giver deltagerne lysten- og redskaber til at videreudvikle sig fagligt og personligt. Videnskaben om positiv psykologi er studiet af psykologiske styrker og positive følelser. Den nye disciplin udgør et skift i professionel opmærksomhed fra: ”Hvad er der galt med folk” til ”Hvad gør folk rigtigt”. Altså mest fokus på det, der virker, da netop dette giver mere engagement, forandringsparathed og bedre relationer samt resultater. Og det er ikke svært at bruge, bare fordi det er videnskab. Det skal være nemt og enkelt at anvende i dagligdagen. Netop det at gøre det komplekse jordnært og brugbart, er en af Renés spidskompetencer.