Konflikthåndtering | Kommunikation | Ledelse

Skab ledelse med mening

Internat
Dato: 3. - 4. maj 2023
Adresse: Hotel Hesselet, Christianslundsvej 119, 5800 Nyborg
Tidspunkt: kl. 09.00 - 16.00

KR. 9.948,-

ekskl. moms
  • Ved køb af kursus billet er tilmeldingen bindende, men hos LearnX har du mulighed for at skifte navnet på deltageren, hvis du selv bliver forhindret.

 

Skab ledelse med mening…

og lær at håndtere livets modgang.

Som chef eller leder har du et stort ansvar for at skabe det gode psykiske arbejdsmiljø.
Du skal skabe rammerne for trivsel og godt samarbejde.
Det forventes, at du kan kommunikere konstruktivt under pres samt håndtere hverdagens små og store konflikter.
Internatet giver dig redskaber og inspiration til at imødekomme disse krav.

 

Internatet sætter din personlige udvikling i højsædet. Du vil opnå en øget bevidsthed om, hvordan du kan øge din modstandskraft.
Og du vil blive klogere på, hvorledes du kan håndtere følelsesmæssig belastning. Du vil blive trænet i at skabe nærværende mødeøjeblikke. Og forstå hvorfor netop nærvær er så vigtigt, når du vil skabe og pleje de vigtige relationer i dit liv.

Kurset giver dig muligheden for at blive klogere på dine værdier og hjælper dig til at skabe handlinger der gør, at du lever op til værdierne. Du kan forvente et internat, der skubber kærligt til din comfort zone, rykker rundt med dig følelsesmæssigt, tankemæssigt og kropsligt. Og når internatet er slut, vil du stå stærkere og mere autentisk til glæde og gavn for sig selv og dine omgivelser.

Dagenes indhold er baseret på evidensbaseret forskning, jordnære redskaber og udviklende øvelser. Undervisningen og redskaberne vil du kunne bruge direkte i dit liv fra dag et af.

Internatet varetages af to af Danmarks mest kompetente undervisere indenfor temaerne samarbejde, trivsel, kommunikation og konflikthåndtering nemlig Lars Mogensen og Rune Strøm.

Professionelle rammer
Såvel overnatning som lækre måltider og adgang til alle hotellets smukke faciliteter er inkluderet i internatets pris. Internatet afholdes på Hotel Hesselet, Nyborg.

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte Jesper Bisgaard LearnX på tlf. 8877 9740 eller jeha@learnx.dk

Kursets indhold

  • Redskaber til brug i dagligdagens konflikter. Bliv klædt på til at forblive rolig og fattet indeni, når dine omgivelser er urolige eller kaotiske.
  • Mediationsprincipper der hjælper og støtter dig til at håndtere konflikter medarbejdere imellem.
  • Metoder til at stå stærkere gennem kriser og udfordrende livsvilkår. Herunder en forståelse af, hvad der skal til for at skabe psykologisk fleksibilitet.
  • Indsigt i begreber som resiliens og mentalisering.
  • Masser af øvelser der udfordrer dig fysisk og mentalt, og styrker dig til en mere autentisk lederrolle.

Lars Mogensen

Foredragsholder

Siden 2006 har Lars Mogensen undervist personale på skoler, i institutioner, kommuner og på virksomheder. Han er en ekstremt erfaren foredragsholder og underviser. Han er efterspurgt i virksomheder, kommuner, skoler og organisationer. Lars Mogensen er igangsætter af og underviser på uddannelsen Certificeret Konfliktcoach Level 1 og 2. Lars er uddannet indenfor Imago, mentalisering, konflikthåndtering, anerkendelse dialog, ledelse, kommunikation og nærvær. Han er videreuddannet hos Richard Moss i USA. Lars har tidligere arbejdet som anlægsgartner, friluftsinstruktør, dørmand, skolelærer, leder af fitnesscenter, pædagog på lukket institution. Han er forfatter til bøgerne: »Konflikter… Sådan tackler du dem« samt »Konflikthåndtering… håndbog for hverdagens krigere«.

Rune Strøm

Foredragsholder

Rune har siden 2014 været professionel foredragsholder og har holdt utallige foredrag og kursusdage. Han har været efterspurgt i skoleverden, HK, politiet, det private erhvervsliv med meget mere. Oprindeligt er Rune uddannet socialpædagog og AKT-vejleder. Han har siddet han på »begge sider af bordet« som henholdsvis tillidsrepræsentant og ledelsesrepræsentant. Han er internationalt certificeret master mediator (konfliktmægler) og er videreuddannet inden for ACT (Acceptance and Commitment Therapy). Han er partner i firmaet Docenten, hvor han samarbejder tæt med stifteren af firmaet Susan Hart om at udbrede den neuroaffektive udviklingspsykologi. Han er forfatter til bøgerne »Så tal dog pænt for helvede« samt »Kan du mærke din røv, Else«.