Arbejdsglæde | Det gode arbejdsmiljø | Ledelse | Personlig udvikling | Trivsel

Sund præstation: Et dagskursus i grundlæggende stressnavigation

Storm Stensgaard
Dato: 8. september 2022
Adresse: Symbion, Fruebjergvej 3, 2100 København
Tidspunkt: Kl. 09.00 - 16.00 (Morgenmad 08.30 -09.00)

KR. 3.500,-

ekskl. moms
  • Ved køb af kursus billet er tilmeldingen bindende, men hos LearnX har du mulighed for at skifte navnet på deltageren, hvis du selv bliver forhindret.
  • Der udstedes elektronisk deltagerbevis efter kursets afholdelse.
Lignende kurser:

1. september 2022

Radisson Blu Scandinavia Hotel, Margrethepladsen 1, 8000 Aarhus C

Levende og praksisnær vidensformidling om Tidens Store Spørgsmål: Hvordan håndterer og navigerer vi i en verden med så mange forstyrrelser, overbelastninger og forandringer?

En samlet vision for hvordan det kan betale sig at have det godt i et videnssamfund, og dermed hvordan vi kan præstere på en sund, langtidsholdbar og meningsfuld måde.

Fundamentet er solid stressvidenskab. Tilgangen er narrativ, kognitiv og erfaringsbaseret; og du får mulighed for at blive inddraget som deltager. Hovedsagen er evnen til fokuseret nærvær.

Målgruppe: Ledere, tillidsrepræsentanter, arbejdsmiljørepræsentanter, HR og alle særligt interesserede i arbejdsmiljø. Hele virksomheder eller afdelinger med stort arbejdspres, mange forstyrrelser og konstante forandringer, kan også med fordel fremtidssikre sig her, så alle klædes på til at løfte i flok; en slags målrettet teambuilding.

Hør hvad tidligere deltagere mener om kurset:
”Min kollega og jeg havde fornøjelsen at deltage på kurset Sund Præstation med Storm Stensgaard – og som navnet antyder, så tog han os lige præcis med storm! Det var en super fed dag – indsigtsfuld, skarp og meget inspirerende for os begge. Det var sådan en dag, som bliver siddende i kroppen, og gradvis absorberes, fordøjes og – forhåbentligt – forplanter sig i og omkring os. Begejstringen er til at tage og føle på, faktisk i en grad, så vi allerede har fortalt vidt og bredt om manden med sværdet og meget på hjerte. Og vi er nysgerrige på mere! Jeg vil absolut anbefale en sådan kursusdag til alle, der ønsker at styrke deres arbejdskultur, såvel som individ, som gruppe og virksomhed”
Tina Piihl, Apodan A/S

Professionelle rammer
Vi har ikke kun sørget for den faglige forkælelse på dagen. Kurset afholdes hos Symbion i København, og prisen inkluderer en let morgenmad (fra kl. 08.30), lækker frokost inkl. en vand, eftermiddagssnack og kaffe/ the ad libitum hele dagen.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte LearnX på tlf. 89 87 50 50 eller salg@learnx.dk.

 

Det får du på kurset

Brugbar viden og ahaoplevelser; inspiration, motivation og håb.

Virksomme og erfaringsbaserede redskaber, der ruster dig til at:

  • Præstere og være både robust og forandringsparat på den bedst mulige måde
  • Øge den sociale kapital og dermed tillid, samarbejde, og psykologisk tryghed.
  • Nedbringe sygefravær, underpræstation, medarbejderflugt.
  • Optimere samarbejdet blandt kolleger og mellem ledere og medarbejdere
  • Skabe et fælles sprog og en fælles referenceramme, så der meningsfuldt og effektivt kan løftes i fællesskab.
  • Beskytte dig selv og dine omgivelser.

Storm Stensgaard

Underviser

Storm har en årelang praksis som stressbehandler er forfatter til 4 bøger om trivsel og forstyrrelser og har gennemført over 800 foredrag, workshops og kurser de seneste 5 år. Herudover har Storm en akademisk baggrund med speciale i tillidskultur og helte, og dermed en særlig vinkel på social kapital. Samlet set har Storm Stensgaard en solid erfaringsbaggrund, en finger på pulsen, og nogle styrkepositioner som formidler, der gør hans kurser til en helt særlig oplevelse.