Personlig udvikling

Imran Rashid: Sunde digitale vaner

Scandic Sluseholmen - København

KR. 3500,-

ekskl. moms
  • Dato: 20. april 2022
  • Tidspunkt: Kl. 9:00 – 15:00
  • Adresse: Molestien 11, 2450 København

Ved køb af kursus billet er tilmeldingen bindende, men hos LearnX har du mulighed for at skifte navnet på deltageren, hvis du selv bliver forhindret.

Det lærer du på kurset

Kursusdag med speciallæge i almen medicin og bestseller-forfatter Imran Rashid. Få større fokus på det vigtige, mere ro og genvind evnen til at være nærværende.

Det sidste årti har mere end noget andet været præget af en ureguleret digitalisering, der har skabt udfordringer for menneskers evne til at være nærværende, holde fokus og fordybe sig.

Speciallæge og forfatter Imran Rashid har om nogen med sine bøger SLUK (2017) og Offline (2019) og senest Sunde Vaner – skabt med vilje (2020) skabt en humanistisk modbevægelse, som har til formål at give mennesket magten tilbage over maskinerne.

Emner du kommer igennem på kurset: 

  • Mentalt overskud, større fokus og evnen til at være mere nærværende
  • Effektive værktøjer og øvelser til at skabe positive ændringer i vores digitale vaner
  • Redskaber til at håndtere indre og ydre modstand, så du reelt kan lære at gennemføre digitale vaneændringer
  • Teorien og principperne bag Imran Rashids egenudviklede vanemodel kaldet Sunde Vaner, herunder de fire bevidste trin til nye vaner
  • Motivationen til at skabe nye digitale vaner
  • Personlig plan for, hvordan du ændrer dine digitale vaner
  • Grundigt indblik i dine egne digitale vaner, og ikke mindst hvordan du får andre til at forholde sig til usunde digitale vaner

Kurset er en unik mulighed for at få et grundigt indblik i, hvordan du lærer den vigtigste disciplin i en verden af distraktioner; evnen til at skabe sunde vaner – med vilje! Imran Rashid har udviklet kurset på baggrund af sin mangeårige lægefaglige erfaring kombineret med de sidste 40 års bevidsthedsforskning, adfærdsdesign og vaneteorier.

Efter kurset vil du modtage et diplom/kursusbevis for beståelse af “Sunde digitale vaner” – med Imran Rashid.

Din underviser – Imran Rashid

Imran Rashid er uddannet speciallæge i almen medicin fra Københavns Universitet. Han har arbejdet som praktiserende læge i Kastrup Lægeklinik, inden han i 2015 blev headhuntet til stillingen som innovationschef på Aleris-Hamlet Privathospitaler, hvor han sad i 3 år.

Parallelt med lægegerningen har han været involveret i udviklingen af mere end 10 sundhedsapps og webplatforme, som er blevet benyttet af tusindvis af mennesker. Bl.a. var han manden bag den første videodoktor-app i Danmark, som han solgte til netop Aleris-Hamlet. I 2017 skrev han på baggrund af sine kombinerede erfaringer fra hhv. lægegerningen og IT-iværksætteriet bestselleren SLUK, som havnede på bestsellerlisterne i mere end 16 måneder, og som har solgt mere end 24.000 eksemplarer.

Han har i de forløbne år afholdt mere end 300 foredrag om emnet digital sundhed og har siden 2018 været selvstændig med konsulentvirksomheden Sund Digital ApS, som rådgiver offentlige og private virksomheder, institutioner og ministerier om emnet digital sundhed. Han er desuden sundhedsfaglig konsulent for pensionsselskabet PFA og endelig initiativtager til det offentlige Center for Digital Sundhed under Sundhedsstyrelsen, som et enigt Folketing i august 2018 bevilgede 10 mio. kroner til fra satspuljemidlerne med det formål at skabe en bevidsthed om den digitale folkesundhed.

Fokus, fordybelse og nærvær

Kurset er for dig, hvis digitale vaner har medført dårligere fokus, ringere koncentrationsevne, søvnproblemer, mindre nærvær eller stress. Det er ligeledes for dig, der arbejder professionelt med børn og unge, borgere, patienter og andre, som er påvirket af en ureguleret digitalisering, og hvor en digital vaneændring kan være en del af løsningen på udfordringer med mental sundhed, koncentration, søvn m.m. Kurset giver dig effektive værktøjer og viden til at komme egne dårlige digitale vaner til livs og ikke mindst hjælpe andre med at forbedre fokus, forebygge stress samt øge livskvalitet og mental sundhed.

Professionelle rammer

Vi har ikke kun sørget for den faglige forkælelse på dagen. Kurset afholdes i profesionelle rammer på Scandic Sluseholmen i København, og prisen inkluderer en let morgenmad (fra kl. 08.30), lækker frokost inkl. en vand, eftermiddagssnack og kaffe/ the ad libitum hele dagen.

Kurset henvender sig til

Alle former for undervisere, ledere, pædagoger, behandlere og privatpersoner m.m.  (er beregnet til næsten alle ) (Imrans kursus om digitale vaner, er til alle aldre)

 

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte Learnx på 89 87 50 50 eller salg@learnx.dk