Arbejdsglæde | Ledelse

Undgå følelsesforurening og styrk trivslen og samarbejdet på job

Rikke Østergaard
Dato: 9. maj 2023
Adresse: Hotel GUESTapart - Aarhus, Tueager 5, 8200 Aarhus N
Tidspunkt: Kl. 09.00 - 16.00 (Morgenmad 08.30 -09.00)

KR. 3996,-

ekskl. moms
  • Ved køb af billet til dette kursus er tilmeldingen bindende. Du har dog altid mulighed for at ændre navnet på deltageren, hvis personen bliver forhindret i at deltage.
  • Såfremt du ønsker et deltagerbevis for din deltagelse i kurset kan du sende en mail til kontakt@learnx.dk.

Lær hvordan du skaber et bedre arbejdsmiljø, der hjælper din virksomheds vækst 

I bogen “Vi havde en fest på arbejdet, men så kom Preben… En guide til, hvordan du stopper følelsesmæssig forurening på jobbet” giver Rikke Østergaard dig gode råd til, hvordan du både som medarbejder og leder kan stoppe den følelsesmæssige forurening. Det handler om, hvordan vi kan stoppe smitten af dårlig stemning, brok og stress og ændre det til trivsel, motivation og produktivitet. For følelsesforurening kan ses på alle barometre. Ikke mindst på bundlinjen.

På kurset introducerer Rikke Østergaard dig for den nyeste forskning omkring social intelligens og hvordan vi mennesker følelsesmæssigt smitter hinanden i hverdagen. Ansvaret for at skabe et godt arbejdsmiljø ligger hos både ledere og medarbejdere. Men lederen har altid det største ansvar.

Læs hvad andre har fået ud af et kursus med Rikke Østergaard

“Jeg har været på kursus hos Rikke både i år og sidste år og fået rigtig mange gode teknikker med hjem, som jeg kan bruge og som hjælper mig i en presset hverdag.” – Helle Christoffersen, Sydbank

“Jeg har været på kursus hos Rikke flere gange og haft Rikke som personlig coach. Rikke er en meget inspirerende underviser, der formidler komplekst stof på en simpel og brugbar måde. Hun har givet mig rigtig gode redskaber jeg har kunnet bruge i mit daglige arbejde.” – Nicolai Eisenreich, Børnecancerfoden

“Rikke er en yderst inspirerende formidler, som formår at tage et komplekst emne og forklare på en enkel måde, så alle er med. Rikke bruger sin viden om mennesket til at gøre undervisningen afvekslende og levende.” – Louise Klemens, 3.dk.

Professionelle rammer

Vi har ikke kun sørget for den faglige forkælelse på dagen. Kurset afholdes hos Hotel GUESTapart, og prisen inkluderer en let morgenmad (fra kl. 08.30), lækker frokost inkl. en vand, eftermiddagssnack og kaffe/ the ad libitum hele dagen.

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte LearnX på tlf. 89 87 50 50 eller salg@learnx.dk

 

Dette lærer du på kurset

Rikke Østergaards særegen vinkel på menneskets sociale intelligens deler hun passioneret i dette kursus, så du får en dyb indsigt i de mekanismer, som er i spil mellem os mennesker.

  • Hvordan du skaber et bedre arbejdsmiljø der påvirker bundlinjen positivt
  • Hvordan du ændrer stemningen både på arbejdet og privat fra negativ til positiv
  • Hvordan du stoppe smitten af dårlig stemning, brok og stress og ændre det til trivsel

Rikke Østergaard

Underviser, Sociolog og mental-sundhedsekspert

Rikke Østergaard er specialist i stress, konfliktløsning, samarbejde, mindfulness og ikke mindst arbejdsglæde. Derudover er hun forfatter til to bestseller bøger bl.a. ”Vi havde en fest på arbejdet, men så kom Preben” En kursusdag med Rikke er kendetegnet ved at være yderst inspirerende, motiverende, og Rikkes gode humør smitter altid af på deltagerne.