Om LearnX

 

Velkommen til LearnX

LearnX tilbyder en række forskellige arrangementer – kurser, temadage, workshops og webinarer. Fælles for vores arrangementer er, at de er udviklet med det formål at give deltagerne en indsigt og ny viden, der inspirerer og skaber grundlag for faglig og personlig udvikling.

Vi arbejder benhårdt for, at LearnX bliver den platform du vælger, når hele organisationen, teamet eller du selv har brug for faglig forkælelse. Det gør vi bl.a. ved at samarbejde med de dygtigste og mest passionerede undervisere og foredragsholdere indenfor de mest aktuelle emner.

Professionelle rammer

Hvis du har været til et af LearnXs mange kurser ved du, at fokus altid er på at give gæsterne den bedst mulige oplevelse. Vores arrangementer og kurser afholdes alle i gode og professionelle rammer, og der er altid minimum én medarbejder fra LearnX til stede. Det sikrer dig at det eneste, som du skal koncentrere dig om, er dit udbytte af arrangementet.

Vi glæder os til at byde dig og dine kollegaer velkommen

Tag et kig rundt på siden og find det arrangement der passer bedst til dig, din organisation eller dit team. Har du spørgsmål i forbindelse med tilmelding eller til vores arrangementer, er du mere end velkommen til at kontakte os.