DE UNGE VISER VEJEN TIL FREMTIDEN

Dato: 28. september 2021
Adresse: Emilia Van Hauen
Tidspunkt:

KR. 0,-

ekskl. moms

Dato: 28. september 2021
Tidspunkt: 11.00-11.30

De unge er drevet af mening, formål, frihed, fællesskaber og at forbedre verden, har et tolerant forhold til køn, lever gerne som digitale nomader – og det vigtigste for dem er at have en livs-karriere. Og så er det en særlig udfordring at lede, tiltrække og fastholde dem.

Fremtidens arbejdsplads og den hierarkiløse organisation er i gang med at blive defineret nu, hvor generationsskiftet er i fuld gang. Hvilket er ved at ændre alle arbejdspladser! For Y’erne og Z’erne har en ny tilgang til hvad og hvornår et arbejde er – og ikke mindst hvad de vil med det.

Ved at forstå og lære af de unge NU, skaber man ikke blot en bro mellem alle medarbejdere i alle aldre. Man ruster sig også til fremtidens arbejdsplads og den nye form for ledelse, som snart bliver normen.

Dette webinar er informativt og underholdende, og gennem historier og eksempler vil I forstå, hvad der driver disse unge generationer og hvordan I skal motivere og arbejde sammen med dem, så I i fællesskab laver det bedste arbejdsmiljø for alle.

 

Glæd dig til at opleve et inspirerende oplæg. Du deltager i webinaret via din computer, tablet eller smartphone. Vi sender et link til dig via e-mail til webinaret umiddelbart før det online foredrag starter.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte LearnX på tlf. 8987 5050 eller niso@learnx.dk (Niels Solvig)

Ved tilmelding af webinaret accepterer du, at du kan blive kontaktet af LearnX. Læs mere om vores datapolitik her.