Familiekonstellationer – vi ser på de skjulte dynamikker i systemet

Dato: 17. august 2021
Adresse: Inge Konge Ludvigsen
Tidspunkt:

KR. 0,-

ekskl. moms

Dato: 17. august 2021
Tidspunkt: 11.00-11.30

Familiekonstellationer – vi ser på de skjulte dynamikker i systemet

 

Om Inge Konge Ludvigsen:  

Inge Konge Ludvigsen har en baggrund fra teater og har læst 2 år på Dramaturgi studiet, Århus Universitet. Hun har tilegnet sig og udviklet NLP siden 1990, hun er Master Trainer i Next Generation NLP, NLP University 2011,  og har uddannet psykoterapeuter og coaches siden 1993. Har efteruddannet sig i analytisk psykologi og Sandplay siden 2002 samt Spædbarnsterapi/tidlig traumeforløsning og Familiekonstellationer. Har udviklet WholeWorldPlay ® i 2015.

Inge er stifter og ejer af Yes2Life – Akademiet for Psykoterapi og Coaching ApS. Hos Yes2Life har hun udviklet integrerede metoder til at arbejde balanceret med det hele menneske. I 2010 udviklede hun i samarbejde med Majbrith Annesen Pædagogisk Sandplay, som et pilot projekt på Løgstrup Skole ved Viborg.

 

Webianr beskrivelse: 

Vi har alle en familiefortælling. Vi kan ikke flygte fra den, men vi kan blive os den bevidst.

Familiekonstellationer bruges, når vi står overfor gentagne problematikker, der selvom vi har arbejdet med det, bliver ved med at vende tilbage.

Det kan være i vores personlige liv, gentagelser i parforhold, problemer i skilsmisse – sammenbragte familier, gentagne problemer i forhold til andre mennesker, gentagne problemer i job.  På dette webinar vil du se nogle af dynamikkerne blive vist med objekter.

 I realiteten styres alle familier af et sæt lovmæssigheder/principper, en orden, der som oftest er skjult for dem. Denne orden forsøger at bevare familiebåndene og beskytte familiens integritet. Når denne orden ignoreres, kommer der ubalance i familien med alle de personlige problemer, det medfører.

 Der arbejders med fire principper:

 

  •         Alt levende vil ses og anerkendes af alle/alt skal have sin rette plads
  •         Balancen mellem at give og tage
  •         Rækkefølge – systemets indre ”orden/hierarki”
  •         At være forbundet med en kærlighed, der er større end det enkelte individ

 

Glæd dig til at opleve et inspirerende oplæg. Du deltager i webinaret via din computer, tablet eller smartphone. Vi sender et link til dig via e-mail til webinaret umiddelbart før det online foredrag starter.

 

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte LearnX på tlf. 8987 5050 eller niso@learnx.dk (Niels Solvig)

Ved tilmelding af webinaret accepterer du, at du kan blive kontaktet af LearnX. Læs mere om vores datapolitik her.