Fra Kamptræt til Kernetrivsel

Dato: 24. august 2021
Adresse: Henrik Krogh
Tidspunkt:

KR. 0,-

ekskl. moms

Dato: 24. august 2021
Tidspunkt: 11.15-11.45

Fra Kamptræt til Kernetrivsel

Henrik Krogh: Fra Kamptræt til Kernetrivsel

Oplev et webinar med stressekspert og ledelsesrådgiver Henrik Krogh, der forklarer dig, hvordan du bevarer arbejdsglæden i en vanskelig tid.

Få enkle værktøjer til brug i praksis både på jobbet, og når du har fri.

Fra Kamptræt til Kernetrivsel

Den langtidsholdbare arbejdsglæde udfordres hos de fleste under og efter en krævende tid, men en særlig viden om tre trivselstilstande og en ekstra værktøjskasse kan beskytte dig imod overbelastning og sikre din trivsel. Når din kernetrivsel er høj, så kan hele verden bare komme an. Men når den er lav, bliver du kamptræt, og så kan hele verden vælte bare ved at få en gummiand i panden. Det kender alle, der i lang tid har været nødt til at yde noget ekstra, og her er det vigtigste at undgå den dråbe, der kan få dit bæger til at flyde over.

Henrik Krogh har over 32 års professionel erfaring med at hjælpe mennesker, der enten har travlt, er stressede eller er i high risk tilstanden battlemind.

 

Glæd dig til at opleve et inspirerende oplæg. Du deltager i webinaret via din computer, tablet eller smartphone. Vi sender et link til dig via e-mail til webinaret umiddelbart før det online foredrag starter.

 

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte LearnX på tlf. 8987 5050 eller niso@learnx.dk (Niels Solvig)

 

Ved tilmelding af webinaret accepterer du, at du kan blive kontaktet af LearnX. Læs mere om vores datapolitik her.