Gør kerneopgaven konkret – Skab god tid og trivsel

Dato: 3. november 2021
Adresse: Anders Seneca
Tidspunkt:

KR. 0,-

ekskl. moms

Dato: 3. november 2021
Tidspunkt: 11.00-11.30

Du får i webinaret indblik i hvorfor det er vigtigt som virksomhed at have og forstå sin kerneopgave og derved bringe mere arbejdsglæde til virksomheden.

Med afsæt i sin nye bog ‘Kerneopgaven i krise’ giver Anders Seneca dig en unik indsigt i kerneopgavens tilstand og stilstand på de offentlige arbejdspladser: Vi har styr på kerneopgaven, men vi styrer sjældent efter kerneopgaven. Vi styrter rundt, men det er sjældent kerneopgaven der stresser. Der er behov for at gøre kerneopgaven konkret – mange medarbejdere oplever at de har travlt med at spilde tiden. Webinaret giver dig en guide til, hvordan I gør kerneopgaven konkret, skaber god tid og skærper trivslen. Med afsæt i hundredevis af processer og samarbejder i 94 af landets kommuner og samtlige regioner giver ‘Kerneopgaven i krise’ for første gang et samlet billede af, hvordan det står til med kerneopgaven. Webinaret præsenterer dig for pointer og perspektiver, som du efterfølgende let bringer i spil i egen organisation og sikrer, at kerneopgaven reelt er kerneopgaven. Som deltager på webinaret vil du have mulighed for at købe bogen ‘Kerneopgaven i krise’ til attraktiv rabatpris.

Om Anders Seneca
Anders Seneca er Kong Kerneopgave. Han stod fadder til kerneopgaven, da begrebet første gang blev sat på dagsordenen på de offentlige arbejdspladser. Siden har han som forfatter, forankringskonsulent og foredragsholder professionelt udforsket, udfordret og udviklet kerneopgaven i det offentlige – og private. Anders har uddannelser i statskundskab og antropologi og er forfatter til bestsellerne Hvad leder du efter, Kend din kerneopgave, Løs din kerneopgave, Succes skal fejres og Kerneopgaven i krise.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte LearnX på tlf. 89 87 50 50 eller niso@learnx.dk
Du deltager i webinaret via din computer, tablet eller smartphone. Vi sender et link til dig via e-mail til webinaret før start. Ved spørgsmål er du velkommen til at kontakte LearnX på mail salg@learnx.dk

Ved tilmelding af webinaret accepterer du, at du kan blive kontaktet af LearnX. Læs mere om vores datapolitik her.