Inspirationsdag om trivsel og forandringer

Dato: 29. juni 2021
Adresse: Troels Bech, Anders Seneca, Imran Rashid og Henrik Krogh
Tidspunkt:

KR. 0,-

ekskl. moms

Inspirationsdag om trivsel og forandringer

Oplev 4 online foredrag om trivsel, forandringer og arbejdsglæde med nogle af landets bedste foredragsholdere og undervisere. Arrangementet sendes live fra Flakhaven i Odense.

Oplev den tidligere fodboldtræner og sportsdirektør Troels Bech i et inspirerende oplæg om vinderkultur på arbejdspladsen. Ledelseskonsulent Anders Seneca er klar med et tankevækkende foredrag om at holde fokus på arbejdspladsens kerneopgave, og om alle de fordele man kan opnå. I kan også opleve Imran Rashid, som er speciallæge i almen medicin og en af landets førende eksperter inden for digital sundhed – og til sidst kan I opleve stresseksperten Henrik Krogh i et forrygende oplæg om kernetrivsel og langtidsholdbar arbejdsglæde.

Inspirationsdagen afholdes tirsdag den 29. juni 2021 fra kl. 9.10-12.00.

Glæd dig til en unik foredragsoplevelse, som vi sender direkte til din computer, tablet eller smartphone. Ved tilmelding nu kan du se med live – og/eller streame det hele i 48 timer efter det er afholdt.

PROGRAM
09.10  Velkommen til den virtuelle inspirationsdag
09.15  TROELS BECH: Skab ægte vinderkultur på arbejdspladsen  LÆS MERE HER
10.00  ANDERS SENECA: Gør kerneopgaven konkret!  LÆS MERE HER
10.45  IMRAN RASHID: Mærkbarhed – og sunde digitale vaner​​  LÆS MERE HER
11.30  HENRIK KROGH: Fra Kamptræt til Kernetrivsel  LÆS MERE HER
12.00  Tak for i dag

Sådan får du adgang til den virtuelle inspirationsdag

  • TILMELD DIG HER *
  • Udfyld tilmeldingsformularen
  • Du modtager en tilmeldingsbekræftelse på den indtastede e-mailadresse

Husk at udfylde HELE tilmeldingsformularen med dit navn, stillingsbetegnelse og arbejdsplads/organisation.


Vær opmærksom på, at man kun kan tilmelde sig selv. Du er velkommen til at dele invitationen med dine kollegaer og alle i dit netværk – men ønsker de at deltage, skal de invididuelt udfylde tilmeldingsformularen. Programmet er vejledende, og der kan forekomme ændringer. Alle oplæg er forkortede versioner. Hvis du har spørgsmål er du velkommen til at kontakte Niels Solvig på 8988 2392 eller niso@learnx.dk.

* Inspirationsdagen er arrangeret af LearnX i samarbejde med Athenas og Zevio – med henblik på at give deltagerne inspiration til kommende kurser og arrangementer. Ved tilmelding accepterer du, at arrangørene må kontakte dig med uforpligtende tilbud. Du kan altid framelde dig igen. Læs mere om LearnX’ datapolitik HER,  Athenas’ datapolitik HER, og om Zevios datapolitik HER.