Medfødte alkoholskader – Når du drikker gør dit ufødte barn det også.

Dato: 7. maj 2021
Adresse: Inger Thormann
Tidspunkt:

KR. 0,-

ekskl. moms
Dette vil du blive introduceret for på webinaret

Alkoholindtag under graviditeten kan skade et foster. Alkohol passerer let over moderkagen til fosteret, og på kort tid får fosteret samme alkoholkoncentration i blodet som moderen.

Omfanget af fosterskader afhænger af flere faktorer. Afgørende er alkoholkoncentrationen i blodet, drikkemønstret, tidspunktet for alkoholindtag under graviditeten og endelig fosterets individuelle modstandsdygtighed over for alkohol. Fostret er sårbart over for alkohol under hele graviditeten, og alkoholskader kan vise sig på mange måder hos barnet.

Under webinaret vil Inger Thormann fortælle om diagnosen FAS, og om hvordan og hvornår den stilles. Inger vil fortælle flere eksempler på børn, unge og voksne med FAS, hvilke udfordringer de ramte har i livet, og om hvordan de med den rette hjælp kan nå langt.

 

Om Inger Thormann

Inger Thormann var igennem 30 år ansat som psykolog på Observations og behandlingshjemmet for små børn i Skodsborg. Her kom de mest skadede børn fra Københavns Kommune, og det er primært herfra Inger har sine mange erfaringer på området. Inger har skrevet flere bøger om Medfødte Alkoholskader. Senest har hun sammen med Marcella Broccia udgivet bogen: ”Børn med medfødt alkoholskade. Håndbog til omsorgsgivere og professionelle”. Hans Reitzels Forlag.

Ved tilmelding af webinaret accepterer du, at du kan blive kontaktet via mail eller telefon af LearnX

Du bliver også tilmeldt nyhedsbreve fra Zevio (datapolitik)

Læs mere om LearnXs datapolitik HER.