Fastholdelse af motivation på distancen

Dato: 29. marts 2021
Adresse: Morten Brøgger
Tidspunkt:

KR. 0,-

ekskl. moms

Webinaret kan altid ses

Dette vil du blive introduceret for på webinaret

Fastholdelse af motivation – på distancen

Morten Brünning Brøgger brænder for både faglig og personlig udvikling. Derudover leverer Morten klare forslag og inspiration til fremtidens lederegenskaber, der indebærer mod, kreativitet og nysgerrighed.

Direkte anvendelige metoder til at skabe eller fastholde motivation for dig selv og medarbejderne.

  • Indblik i forskellen mellem fysisk samarbejde og online samarbejde
  • Værktøjer til at håndtere forskellen.

Arbejdsglæde og trivsel er nøglen til et sundt arbejdsliv.

Det er samtidig også nøglen til bedre resultater for individet og virksomheden. 1 år med Corona pandemien har lært os at samarbejde og organisere os på nye måder. Rigtig mange ledere er dog stadig ikke klar over, præcis hvilke værktøjer de kan anvende for at sikre deres medarbejdere trives, opretholder mening og skaber fremdrift.

Unfolding Human Potential hjælper med at udfolde mod, kreativitet og nysgerrighed. Virksomheden er etableret i 2018 af Morten Brünning Brøgger, som anvender sin egen ledelseserfaring krydret med uddannelser indenfor forandringsledelse, coaching og mentaltræning til at skabe bæredygtige forandringer hos ledere, medarbejdere og idrætsudøvere.

 

Webinaret varer ca. 30 minutter.

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte LearnX på tlf. 89 87 50 50 eller salg@learnx.dk.

Du deltager i webinaret via din computer, tablet eller smartphone. Vi sender et link til dig via e-mail til webinaret umiddelbart før start. Læs mere om vores data- og privatlivspolitik HER. Ved spørgsmål er du velkommen til at kontakte LearnX på mail salg@learnx.dk

Ved tilmelding af webinaret accepterer du, at du kan blive kontaktet af LearnX via mail eller telefon (LearnXs datapolitik). Du vil desuden blive tilmeldt nyhedsbreve fra Zevio (datapolitik).

Arrangør: LearnX