Spædbarnsterapi – Når livsglæden er bundet i tidlige traumer

Online foredrag med Inger Thormann & Inger Poulsen
Dato: 5. maj 2022
Adresse: Inger Thormann & Inger Poulsen
Tidspunkt: Kl. 10.30 - 11.00

KR. 0,-

ekskl. moms

Spædbarnsterapi – Når livsglæden er bundet i tidlige traumer

Når livsglæden er bundet i tidlige traumer – er der hjælp at hente til mennesker i alle aldre i Spædbarnsterapiens metode.

Den 5. Maj har du muligheden for at opleve Inger Thormann og Inger Poulsen, når de holder online foredrag og taler om hvordan man bruger spædbarnsterapi metoden i forhold til større børn og voksne.

Spædbarnsterapi

Spædbarnsterapi er en behandlingsmetode rettet mod tidlige traumer. Når børn mellem 0-3 år oplever fysiske og psykiske belastninger, der overstiger, hvad de kan magte, kan belastningerne bremse deres udvikling. Disse belastninger følger ofte med op igennem livet.

Spædbarnsterapien er inspireret af den franske børnelæge og psykoanalytiker Francoise Dolto og hendes elev Caroline Eliacheff.

Om Inger Thormann & Inger Poulsen

På baggrund af inspiration fra Dolto og Eliacheff har cand.psych. Inger Thormann og psykoterapeut MPF Inger Poulsen, der begge har arbejdet med belastede og traumatiserede børn på henholdsvis Skodsborg Observations- og Behandlingshjem og Familiehuset i Horsens, udviklet SPÆDBARNSTERAPIENS METODE.

 

Webinaret foregår online og koster ikke en krone. Alt du skal gøre er at tilmelde dig. Du modtager efterfølgende et link, som du skal benytte når webinaret starter.. 

Alle der er tilmeldt på forhånd får adgang til optagelsen i 48 timer efterfølgende.