Syltning som ny balancestang i en hektisk hverdag

Dato: 16. april 2021
Adresse: Helena Grayston - Syltedronningen
Tidspunkt:

KR. 0,-

ekskl. moms
Dette vil du blive introduceret for på webinaret

Hvis du også vil blive bedre til at koble af, så bliv her inspireret til at finde ro på en helt ny og uventet måde. Syltning er et gammelt håndværk, men er mere aktuel end nogensinde i en tid, hvor vi hver især har brug for at komme ud af hovedet.

Syltning er et madhåndværk, der løfter måltiderne med velsmag og variation. Når vi sylter bruger vi alle sanser, vores hænder og kreativitet. Uanset om du skaffer råvarer ved at sanke i naturen, dyrke din spiselige have eller finde friske råvarer hos din grønthandler, vil du med syltning opleve et pusterum, og en ikke-lineær proces.

Her skal du bruge dine smagsløg, dine fornemmelser og kontakten til råvarer, og det skaber en primal følelse af at kunne klare sig. Det giver ro at skabe et forråd og det giver fordybelse at koncentrere sig om én ting – at frembringe glas til forråd.

Helena glæder sig til at fortælle levende om, hvad syltning kan gøre for dig, og hvordan det leder dig tilbage til noget oprindeligt og anvendeligt i din hverdag. Webinaret vil være krydret med fyldte sylteglas og nemme sæsonaktuelle opskrifter, så du snart kan komme i gang med syltning.

 

Om Helena Grayston

I 2009 gik Helena Grayston ned med stress, og i 2013 vandt hun en konkurrence, hvor hun blev kåret: Syltedronning. Forinden havde hun genforenet sig med syltning, som blev hendes tiltrængte åndehul. En praktisk hobby, der også fungerede som mental afkobling og en ny balancestang i hverdagen. Helena er dybt passioneret omkring syltning. Det blev både vejen ud af stress og samtidig vejen ind i et virke, som hun elsker og lever af i dag.

Ved tilmelding af webinaret accepterer du, at du kan blive kontaktet via mail eller telefon af LearnX Læs mere om LearnXs datapolitik HER.

Du vil også modtage mails om lignende webinarer fra Zevio (datapolitik).

Arrangør: LearnX