Talentbaseret rekruttering

Dato: 11. maj 2021
Adresse: Nicklas Pyrdol
Tidspunkt:

KR. 0,-

ekskl. moms
Dette vil du blive introduceret for på webinaret

Vi går glip af noget som samfund når vi vælger 95% af kandidaterne fra baseret på deres CV og en motiveret ansøgning.

For det første har erfaring og uddannelseslængde med lav værdi når vi skal forudsige fremtidig performance i et job. Vigtigere er dog, at alle vores ubevidste fordomme gør, at vi vælger mennesker fra baseret på deres køn, alder, etnicitet, udseende og andet på trods af de kunne være det helt rigtige match.

Nicklas Pyrdol vil fortælle, hvordan man kan vende rekrutteringsprocessen på hovedet og give alle kandidater, uanset baggrund eller demografi, muligheden for at vise, at de kan være det rigtige match ved at bruge anonymiserede, faglige mini-cases og styrkebaserede adfærdsprofiler.

 

Om Nicklas Pyrdol 

Nicklas Pyrdol har arbejdet med udvikling og udvælgelse af mennesker hele livet. Efter 10 år som sportspsykologisk konsulent for OL-deltagere og verdensmestre, senest i Team Danmark, tog han springet over i topledelsen i e-Boks med ansvaret for HR. Nu er han Partner og Co-founder i Innoflow, et dansk scale-up, som har en mission om at give alle mennesker lige mulighed for at få et meningsfyldt arbejdsliv ved at bruge anonymiserede faglige cases istedet for CV og ansøgning. De har allerede nogle af Danmarks hurtigst voksende virksomheder som kunder og er godt igang med at udfordre og innovere den klassiske rekrutteringsproces.

 

Webinaret  varer 30 minutter

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte LearnX på tlf. 89 87 50 50 eller salg@learnx.dk.

Du deltager i webinaret via din computer, tablet eller smartphone. Vi sender et link til dig via e-mail til webinaret før start. Læs mere om vores data- og privatlivspolitik HER. Ved spørgsmål er du velkommen til at kontakte LearnX på mail salg@learnx.dk

Ved tilmelding af webinaret accepterer du, at du kan blive kontaktet af LearnX via mail eller telefon (LearnXs datapolitik) og Athenas Danmark (datapolitik. Du vil desuden blive tilmeldt nyhedsbreve fra Zevio (datapolitik).

Arrangør: LearnX